| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Posao Raspravljate o temi Kolko imate godišnjeg? u Život i Stil forumu; imam 25 dana bez subota, nedjelja i praznika (cari i pogodnosti drzavne firme)... a koristim kako mi odgovara, tj u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #15 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,424
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kolko imate godišnjeg? Imam 3 tjedna za Božić i Novu godinu, onda nekih 2 mjeseca preko ljeta i još nešto sitno za Uskrs (tjedan-dva). U svakom slučaju mogao bi još koji tjedan za Duhove ili tako neki praznik. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,524
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kolko imate godišnjeg? Nakon 3 mjeseca godišnjeg, neki bi još ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Kolko imate godišnjeg? Skinulo mi s 25 na 23 radna dana. Otkad je na snazi 40satni radni tjedan subote ne ulaze u g.o. Mogu uzeti kad hoću, kao i slobodne dane, a isto tako i oni mene zovu kad im treba bez obzira na g.o. ili sl. dan. Dogovaramo se uglavnom i funkcionira to.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
![]() |
| Tagovi: godis njeg, imate, kolko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:24.

pusa