| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Posao Raspravljate o temi Kolko imate godišnjeg? u Život i Stil forumu; 24 dana... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #33 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,426
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kolko imate godišnjeg? 18 dana, ali ću izvojevat još pokoji nagradni... ali kad odem... ne znam hoću li naći put natrag ole!!! nije frka za dogovor, samo da pokrijemo jedni druge... ali meni trebaju najbolji termini ccc, kraj 7-og, pa ću od sutra počet ih pomalo bariti, šta ću kad je tad Umag... Zadnji Uredio Agness : 25-03-08 u 16:03. |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 24-03-08 Godina: 30
Poruka: 134
![]() | Re: Kolko imate godišnjeg? Citat:
ne kazem nit da sam ja bolji... ali stvarno kod nas samo ide pravilo: sto vise i bolje se najest - za sto manje para? pa onda se zamislite kako oni tek u vladi i na slicnim direktorskim mjestima kradu dane? | |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,426
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kolko imate godišnjeg? Citat:
a da sam ga uzimala na vrijeme i kako spada (da nisam radila ko jedan dugouhi kopitar) ne bih sad puckarala po šavu... | |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 24-03-08 Godina: 30
Poruka: 134
![]() | Re: Kolko imate godišnjeg? Citat:
----------- reklama: pa ajmo lipo svi prznat da smo od krvi i mesa i amen? koji k idealizirate po svom? mrzite palite mijenjate ispravljate glumite izmisljate itd... reci sto te muci? a ja koji te slusam te necu pokorit vec cu ti pomoc u tvojoj odluci... | |
| | |
| | #39 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kolko imate godišnjeg? mislim da 18
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
![]() |
| Tagovi: godis njeg, imate, kolko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:09.