| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Posao Raspravljate o temi Krađa na poslu u Život i Stil forumu; E ovako, ima par dana sam zabrinuta zbog nekih stvari što se kod mene na radnom mijestu odvijaju. Radim u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 435
![]() ![]() ![]() | E ovako, ima par dana sam zabrinuta zbog nekih stvari što se kod mene na radnom mijestu odvijaju. Radim u jednom hotelu, mixam koktele i te cake. Kad sam slobodna mijenja me jedan dečko koji je u završnoj godini. Prija odprilike mjesec dana sam primjetila da su mi boce uvik praznije nego što sam ih ostavila i da fali čak punih boca. A to nisu boce recimo sada obične Vodke, nego recimo Whiskey koji je star 14 god. Prija toga, moram to još napisati, da sam već jednom došla na posao i uhvatila tog dečka s ekipom od učenika koji tu piju. Kad sam ih pitala zašto to rade, oni su mi lagali i rekli su da su samo pili sokove. Uzela sam jednu čašu i stavila im pod nos i pitala dal je to miris soka - onda su priznali i izvinili se. Nisam ništa rekla šefu, ali sam im rekla da ne lažu više i ako im zatriba nešto od pića, nek uzmu , al nek kažu pa da onda plate ili kupe drugu bocu. Sada mi je radna kolegica rekla da je vidila kako je on nikidan strpao bocu od jednog skupog ruma i odnjeo sa sobom. Zatim ga je nazvala u sobu i rekla mu je da vrati bocu, on je reka da je nije uzeo. Nakon dužeg natezanja je ipak priznao i poslao drugog učenika koji ima 16 godina da vrati tu ukradenu bocu na mjesto. Kod nas se dobiva na poslu automatski otkaz ako je krađa u điru. Šta vi mislite, dal da to prijavim mom šefu? Ili ispadam peder ako to uradim? A već sam jednom rekla da to ne čini... Šta ako mi šef dođe i posumlja u mene da ja kradem? ![]()
__________________ Čovjeku treba dvije godine da nauči pričati, a pedeset da nauči šutit. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Krađa na poslu Pa sad je to "ispadam peder" nezgodno ali ako si ga opomenula i ne sluša a tvoj je posao u pitanju reci šefu
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Krađa na poslu Nebi se volila osjećati krivom ako izgubi posao zbog mene, a u završnoj je godini. Nije to lako - bar za mene ne. Al onda se opet mislim, ako ga sad opet opomenem opet će mi lagat i nać neki lijevi izgovor i nakon par tjedana će opet raditi istu stvar. ![]()
__________________ Čovjeku treba dvije godine da nauči pričati, a pedeset da nauči šutit. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Krađa na poslu Pa da, i na kraju će te šef pitati zašto mu nisi rekla Vidi sa njim nek razgovara sa malim i zaprijeti mu otkazom
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Krađa na poslu Da, o tome sam razmišljala i ja već da mu zaprijetim s otkazom ili da ga pratim sada još jedno vrime. Nacrtala san crtice (neprimjetne) na boce koje su mi sumljive. Sad svaki dan vadin listu koliko je čega prodano, pa tako da mogu kontrolirati.
| | |
| | #7 (permalink) |
| Purger | Re: Krađa na poslu Cinkaj odmah ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Krađa na poslu Svojom šutnjom postaješ suučesnik u krađi. Razumijem ja tebe i to da ti je žao i sl., ali o svom poslu u prvom redu treba on razmišljati, a ne ti. Osim što ćeš zaštiti sebe, vjerovatno ćeš pomoći i njemu da se ozbiljnije i odgovornije (ili bar mudrije) ponaša u budućnosti. Izaberi način koji smatraš najprikladnijim ali nikako mu nemoj prešutiti. Ako mu to bude ovako prolazilo dobit će pogrešnu životnu poruku. Kad tresne glavom u zid možda će si neke kockice drugačije složiti.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 1,568
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Krađa na poslu Baci obojici bubu u uho....... Klincu reci iz zajebancije u stilu "Skužili te da kradeš, najebao si....." a šefu dobaci u stilu "Mislim da ti klinci muljaju sa cugom, još ću ja najebat....." Ako te pitaju objašnjenja klincu reci kao "Nemam pojma, skužili te valjda" a šefu kao "Motaju se po skladištu i čudno se ponašaju....." Jedan će prestat jer će mislit da će dobit otkaz dok će drugi ići kopat i ćopit će ga sam..... Tako ispadaš i jebena i poštena...... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:58.