Pokazujem rezultate 1 do 3 od 3

MCSA u Zg

Raspravljate o temi MCSA u Zg u Posao forumu, dio Život i Stil foruma; okvirno cijene su priblizne cca 17 tisuća +pdv (algebra) htio bi si upisati ali imam problem kaj svugdje meni prerano ...

bazinga Avatar od korisnika Vuxs
    Datum registracije
    30-05-06
    Poruka
    11,436
    Liked
    46 times

MCSA u Zg

okvirno cijene su priblizne cca 17 tisuća +pdv (algebra)

htio bi si upisati ali imam problem kaj svugdje meni prerano pocinju predavanja jer radim do 5 a to se obavezno zna oduziti cak i do 6..subotom nemogu ici jer naravno radim i subotom...

pa me zanima dali netko zna dali ima negdje predavanja od 6 pa na dalje??

je mcsa onako od oka laksi od cisca ccna?

kakva je mogucnost zaposlenja za mladog guštera bez iskustva da negdje upadne u neku firmu s mcsa i ccna???jer kolko sam zadnjih god dana trazio posao vidio da se dosta traze sistem i network administratori
    Zadnji Uredio Vuxs : 07-03-09 u 19:32
    All in all you're just another brick in the wall......

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika macor
    Datum registracije
    11-11-07
    Starost
    24
    Poruka
    2,684
    Liked
    0 times

Re: MCSA u Zg

mozes ti sebi nabavit test out koji ima sve u sebi nutra i po kojem se radi i na tim tecajevima...pa posle sam izades na ispit koji ce te sve skupa kostat uhuhu manje nego da placas tecaj...treba pogledat malo cijene kolko je koji ispit (mislim da net akademija isto provodi te tecajeve)...frend je tak napravil... kaj se tice razlike m$ i cisco, mislim da je cisco malo tezi u globalu...

a danas ti tak i tak svaka bolja informaticka firma ili neka druga koja ima potrebu zaposlit ekipu na takvim mjestima vise manje u oglasu napisu da je pozeljno da ima kakav certifikat jaci...kad to imas i znas kaj radis komotno mozes vecu placu trazit u startu...u toj bransi su takvi ljudi cijenjeni...

bazinga Avatar od korisnika Vuxs
    Datum registracije
    30-05-06
    Poruka
    11,436
    Liked
    46 times

Re: MCSA u Zg

thx.. zvat chu u pon u algebru pa da se malo raspitam...

mah imam ja ccna ali nisam nishta puno dobio s tim...osim kaj puno vise slazem adsl i isdn umjesto pots-a
    All in all you're just another brick in the wall......

Lajkaj nas na Facebooku