| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Posao Raspravljate o temi Mobing na poslu u Život i Stil forumu; Jesu li vas (ili još uvijek) nadređeni provocirali, ponižavali, ismijavali i sve ostale radnje koje nisu ljudske i normalne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 30
Poruka: 735
![]() ![]() | Mobing na poslu Jesu li vas (ili još uvijek) nadređeni provocirali, ponižavali, ismijavali i sve ostale radnje koje nisu ljudske i normalne u odnosima radnik - poslodavac (mobing)?? Zanima me, Damfisk, jesi imao i takvih slučajeva za rješavanje? U moje sitne 3 i pol godine radnog staža samo kod jednog poslodavca sam se osjećala normalno, opušteno, ma odlično. Najgore iskustvo doživjela sam na moru. Šefica me istukla jer sam joj dala otkaz: nisam bila prijavljena, nisam imala ugovor i bilo mi je dosta njenog bezrazložnog provociranja na foru: Slavonska kurva. Policija joj nije mogla ništa jer je u vojnoj (zamrznutoj) mirovini bila, a ni meni nisu rekli da odem na hitnu. Toliko sam blokirala taj događaj da sam se ovih dana kada sam vidjela u razlikovnom rječniku riječ Panin tek sjetila naziva firme, bila je Panini.
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Mobing na poslu Ma ja ne mogu vjerovati da takvih kretena ima Pa što joj nisi vratila, jebala mamu svoju!!!!!!!! Pa nek je 100 puta poslodavka i ratna vojna umirovljenica!!!!! Pišala bi ona meni krv!!!! ![]() Ja nemam posao, a na praksi sve četiri godine me nitko nije ponižavao niti mi što loše učinio...štoviše, bilo mi je kao da sam kod svoje kuće ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Administrator | Re: Mobing na poslu ja sam došao na praksu slagati kompove i ovaj meni kaže da ću cijeli dan skupljati i razdvajati šarafe, a ja njemu: neću ti to ja raditi 100%, možemo se kladiti u tisuću eura, ako ti se razdvajaju šarafi slaži ih sam ![]() i nisam slagao šarafe, boli me kurac |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Mobing na poslu Ma ja sam ti bila u šoku! To je bilo u Makarskoj i tamo sam najprometniju cestu prešla ne znam kako i ne znam gdje i došla do plaže. Tamo sam tek, nakon nekih pola sata, došla malo sebi kako bi mogla otić u policiju. I nikad nisam dobila drugu polovicu plaće, jer ne dobiješ cijelu na kraju mjeseca, samo pola, a drugu polovicu kad ideš doma, tj. na kraju sezone, ak ideš ranije, eto... Ma užas, ne možeš joj ništa jer nemam dokaz da sam bila tamo, a naravno da niko, od onih koje su vidjele, ne bi svjedočio za mene. Usput, ona je bila iz Zagreba, a u toj, nazovimo to kućom, gdje smo spavali sve je bilo po vojnički. madraci na podu i spavaj, pranje suđa u kadi......maaa, no comment. A na praksi je lakše, šta ti može, sam ocjenu smanjit.
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 907
![]() | Re: Mobing na poslu Citat:
![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" | |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Mobing na poslu Hmmmmm da, ko da je lako nać drugi posao. A dobro, svako ima svoje stavove i mišljenja, al nakon nekog vremena, kad promijeniš 10 poslodavaca, i to se promijeni. Na početku, recimo, sam čuvala posao i gutala sve i svašta, sad ne želim i ne mogu više šutit. Ak to što kažem prođe, prođe, ak ne, ne. Osim toga, uvijek se zapitam jel nas ti poslodavci ne smatraju ljudima?
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Mobing na poslu Citat:
![]() I razumijem te da si bila u šoku...nismo svi isti, svatko od nas drugačije reagira Da sam ja recimo bila na tvom mjestu, ni sam Bog joj ne bi pomogao ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: mobing, poslu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| jeli covjek ikad bio na mjesecu? | Piratron | Baš Razno | 8 | 01-03-06 21:35 |
| jeste li znali da | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 14 | 18-10-05 12:00 |
| istanbul turska slike | Kristijan | Putovanja | 1 | 06-10-05 00:49 |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:33.

Pa što joj nisi vratila, jebala mamu svoju!!!!!!!!

Da sam ja recimo bila na tvom mjestu, ni sam Bog joj ne bi pomogao