| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Posao Raspravljate o temi Mobing na poslu u Život i Stil forumu; Jako mi je drago super,za tebe čestitam.Radnici ili djelatnici upravo tako živi kako si ti iskusila u stanju ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-07 Lokacija: greenzagoritis
Poruka: 339
![]() | Re: Mobing na radnom mjestu Jako mi je drago super,za tebe čestitam.Radnici ili djelatnici upravo tako živi kako si ti iskusila u stanju su svašta napravit za par kuna bilo moralno ,psihički u ime nečega ni sami neznaju.To kao da im je usađeno nastankom ovog našeg trulog kapitalizma i nose se s tim jednostavno da prežive oni ,a njihovi nadređeni da zgrnu lovu u ime njihovo i njihova rada zato ni jedni ni drugi nemaju moralne ni kulturne dvojbe prema sebi ni poštovanje prema drugoj osobi a tako živi velika večina ljudi u Hrvatskoj. Neznam koliko ovaj naslov odgovara ovoj temi ali to spada u psihologiju našeg društva sasvim sigurno . |
| | |
| | #32 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mobing na radnom mjestu Oh, koliko vidim i čujem, ima toga i te koliko, pa ni kod mene nije izuzetak, ali se danas svi hvatamo da će teško biti naći drugi posao koji će isto tako biti plaćen, na vrijeme i pošteno, a da opet nećemo iskusiti iste neugodnosti. Zato živimo stresno i radujemo se kad nismo na poslu ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #33 (permalink) |
| charolastra | Re: Mobing na radnom mjestu
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: mobing, poslu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| jeli covjek ikad bio na mjesecu? | Piratron | Baš Razno | 8 | 01-03-06 21:35 |
| jeste li znali da | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 14 | 18-10-05 12:00 |
| istanbul turska slike | Kristijan | Putovanja | 1 | 06-10-05 00:49 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:25.