| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Posao Raspravljate o temi Mogu li otvoriti obrt ako...? u Život i Stil forumu; Ljudi zanima me jedna stvar, ako mi ikako mozete odgovoriti? Ako zavrsim npr. edukaciju za RTV servisera sto traje 5 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-04-07 Godina: 19
Poruka: 23
![]() | Mogu li otvoriti obrt ako...? Ljudi zanima me jedna stvar, ako mi ikako mozete odgovoriti? Ako zavrsim npr. edukaciju za RTV servisera sto traje 5 mjeseci i upisuje se u knjizicu, dali s time ja mogu otvoriti svoj servis? ili mi treba nesto vise?
__________________ Why drink and drive when You can smoke and fly?! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Mogu li otvoriti obrt ako...? Ja mislim da možeš. Sve što te zanima pogledaj na Hrvatska obrtnička komora
__________________ Pliiiz CP - Pimp my ride |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 08-04-07 Godina: 19
Poruka: 23
![]() | Citat:
__________________ Why drink and drive when You can smoke and fly?! | |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Mogu li otvoriti obrt ako...? Nisam siguran da je otvaranje obrta baš tako jednostavno. Citat:
__________________ Triste est omne animal post coitum, praeter mulierem gallumque! Poslije sexa sve su životinje tužne, osim žene i pjetla. | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Banned | Re: Mogu li otvoriti obrt ako...? Citat:
i puno je jeftinije nego firmu imam i jedno i drugo, pa znam .. da ne kažem koja je muka zatvorit firmu, ako nekaj ode krivo ... obrt je puno, puno bolji za nekoga ko sam radi (ili ako ima 2-3 radnika) ... | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Mogu li otvoriti obrt ako...? Ja zapravo ne razumijam što misliš raditi kao RTL serviser. Pa to je obrt u izumiranju?
__________________ Triste est omne animal post coitum, praeter mulierem gallumque! Poslije sexa sve su životinje tužne, osim žene i pjetla. |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: Mogu li otvoriti obrt ako...? Citat:
![]()
__________________ ho ho ho, ha ha ha , seljačina sam prava ja ![]() a | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Mogu li otvoriti obrt ako...? Citat:
To je struka koja se traži i tražiti će se sve više. Ja sam poćeo kao serviser TV i ostale audiovizualne opreme ali sam to ostavio davno ima 15 godina. Uostalom ja i sad servisiram TV-e ali LCD. Ako trebaš savjet sojim na raspolaganju ![]()
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM | |
| | |
![]() |
| Tagovi: edukacija, obrt |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:34.

a