| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Posao Raspravljate o temi Molim vas pomoć oko SC-a u Život i Stil forumu; Ovako, moj frend je student, i ja sam ga zamolio da on izvadi ugovor i da ja pomoću njegovog ugovora ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-08-07 Godina: 18
Poruka: 3
![]() | Molim vas pomoć oko SC-a Ovako, moj frend je student, i ja sam ga zamolio da on izvadi ugovor i da ja pomoću njegovog ugovora nađem posao... E sad je tu problem, gdje sam god pitao, primaju isključivo studente, a ja sam učenik, tj. pohađam večernju školu i nigdje se nemogu zaposlit... Znam par frendova koji su isto učenici i rade preko tuđih ugovora, ali tamo di rade, manje više nema mjesta... Molio bi vas pomoć, ako je netko radio ili radi još uvijek na tom principu, nek mi pomogne nać neki poslić jer ću umrijet doma od dosade... PLIZ!!! ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,024
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Molim vas pomoć oko SC-a Mislim da ti K&N ( Kuehne & Nagel ) na Jankomiru skoro uvijek traže studente, ali primaju i učenike (znam da je prek ljeta bilo dosta srednjoškolaca). Uglavnom ove firme kaj traže za ljepljenje dekleracija. I na Žitnjaku imaš dosta. Odi vidjet u SC.
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care Zadnji Uredio dorina : 14-02-08 u 11:02. |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Molim vas pomoć oko SC-a Citat:
![]() od koljevke pa do groba najljepše je đačko doba ![]() a to skužiš tek kad završiš školu ![]()
__________________ Kada se kunem majkom možda lažem.... ali kada kažem "oca mi" onda govorim istinu, majke mi ! | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,024
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Molim vas pomoć oko SC-a
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:37.

pametni znaju