Stranica 1 od 4 1234 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 37

Pa zar se u ovom Zagrebu ne može naći neki normalan posao?????

Raspravljate o temi Pa zar se u ovom Zagrebu ne može naći neki normalan posao????? u Posao forumu, dio Život i Stil foruma; Stvarno nisam izbirljiva...tražim posao od konobarice(birtije ne dolaze u obzir;pristojan kafić tražim),prodavačice po shopping centrima,trgovinama, pa do administratora i knjigovođe ...

Starter Avatar od korisnika tigrica0805
    Datum registracije
    24-11-08
    Starost
    27
    Poruka
    55
    Liked
    0 times

Exclamation Pa zar se u ovom Zagrebu ne može naći neki normalan posao?????

Stvarno nisam izbirljiva...tražim posao od konobarice(birtije ne dolaze u obzir;pristojan kafić tražim),prodavačice po shopping centrima,trgovinama, pa do administratora i knjigovođe što i jest moja struka.
    Imam ugostiteljsku, komercijalnu srednju školu i dodatno sam položila tečaj poslovnog usavršavanja za samostalnog knjigovođu..
    Stalno šaljem zamolbe i nikako da nađem posao...Ljudi samo maglu prodaju..kao što su krediti,uvaljivanje ljudima svakakve štedionice,osiguranja...a da ne govorim od vrata do vrata maltretiranje ljudi..npr.herbalife,amwayzepter...
    Mislim ne razumijem....Kamo ova država vodi????

Akademik Foruma Avatar od korisnika tzukius
    Datum registracije
    11-10-05
    Poruka
    4,991
    Liked
    4 times

Re: Pa zar se u ovom Zagrebu ne može naći neki normalan posao?????

jesi izašla na parlamentarne i na lokalne izbore?
    Bolje desnica nego prknenica!

Datum registracije
    24-11-08
    Starost
    27
    Poruka
    55
    Liked
    0 times

Hehe...imaš pravo...trebala sam se prijaviti za predsjednicu Hrvatske....bi ali da sam malo gluplja, i da neznam na engleski reći kako se zovem i odakle dolazim.da kradem, muljam, lažem...sigurno bi...ovako nemam konkurenciju...

Akademik Avatar od korisnika pajo-patakRi
    Datum registracije
    25-11-07
    Poruka
    3,665
    Liked
    4 times

jesi ti primjetila gdje živiš? a pogotovo zadnjih godinu dana... ljudi se boje iz dana u dan da ne izgube posao, neki drugi dobivaju otkaze, firme se gase itd

da, baš čudno da nitko ne želi zaposliti još jednu osobu više

Akademik Foruma Avatar od korisnika tzukius
    Datum registracije
    11-10-05
    Poruka
    4,991
    Liked
    4 times

ne... ako nisi birala onda nemaš pravo ni govorit protiv države.. stara etiopljanska poslovica kaže... biraj sada ili šuti cijeli mandat ...

e sad, ako si ipak shvatila da treba na izbore izaći onda znaj i da ćeš kad tad ipak naći posao u ovim područjima, ako ništa u ljeto ćeš ga sigurno naći a onda se pokaži kao dobra zaposlenica i imaš trajni posao

isto tako... ne bi bila loša i dokvalifikacija u nekom smjeru koja bi ti mogla dobro doći... ima u Hrvatskoj puno radnih mjesta ali nezaposlenima je draže biti doma i primati socijalnu naknadu nego raditi nešto...

uglavnom, traži posao do ljeta na sve načine, a u ljeto ga imaš sigurno
    Bolje desnica nego prknenica!

reMember A Worm`s Life Champion, Zombie Storm Champion Avatar od korisnika raven
    Datum registracije
    28-01-07
    Starost
    29
    Poruka
    4,079
    Liked
    314 times

dođi u ostale dijelove zemlje pa ćeš vidjet šta je uzaludna potraga za poslom.

ti si još možeš priuštit luksuz da ne radiš u birtijama...
    He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.

Datum registracije
    24-11-08
    Starost
    27
    Poruka
    55
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: pajo-patakRi Pogledaj Poruke
    jesi ti primjetila gdje živiš? a pogotovo zadnjih godinu dana... ljudi se boje iz dana u dan da ne izgube posao, neki drugi dobivaju otkaze, firme se gase itd

da, baš čudno da nitko ne želi zaposliti još jednu osobu više
    pa ok..kuzim ja sve to..ali uvijek će biti kafića,trgovina ma kakva kriza bila....po Zagrebu su shopping centri puni a da ne govorim kafići...i dalje ljudi idu na kave..kupuju....

Akademik Foruma Avatar od korisnika saban sajnovic
    Datum registracije
    14-12-07
    Starost
    51
    Poruka
    5,862
    Liked
    1 times

uglavnom ti ide preko poznanstva. Ovaj preporučuje ovoga itd. Čak i za kafić gazda uzima ako mu neki od konobara preporuči nekoga. Primaju se i tekstilne radnice, krojačice ali opet po preporuci.
    Kreni ti sa pijacom. Kupiš jabuke na zelenoj tržnici pa u starom yugu na pijacu i preprodaješ.

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Citat Pravi autor: tzukius Pogledaj Poruke
    ne... ako nisi birala onda nemaš pravo ni govorit protiv države.. stara etiopljanska poslovica kaže... biraj sada ili šuti cijeli mandat ...
    Lagano mi je pun kufer ovakvih gluposti. Izađi na izbore, ako ne izađeš činiš grijeh (tak crkveni poglavari kažu) ili nisi obavio građansku dužnost, srać, trać... Ono što nama treba je da nitko ne izađe na izbore, pa da političke elite shvate poruku. Koga više možeš birati? Za svake izbore slušamo ista sranja, floskule, parole i mega obećanja. Od kada kontam neke stvari u vezi politike i ekonomije ja nisam čuo od niti jednog političara (uz malu dozu Čačića) konkretne poteze koje trebamo napraviti. Sve su to teorije i strategije koje imaju 3 stranice teksta.

On topic

Također sam nezaposlen, poslao sam već ne znam koliko molbi i bio na hrpi razgovora. Direktnu prodaju uopće neću ni spominjati, neki su to doveli do savršenstva (prevare), tri lika su me danima zivkala da dođem raditi za njih. Jedva čekam da prodajem lonce za 5000 kn ili madrace za 7000 jer su super zdravi, a onda da utjerujem rate od jadnih penzića kojima sam prodao muda po bubrege. S druge strane nude se poslovi (komercijala veleprodaja) u kojima kada napravim računicu ne znam jel mi ostane 500 kn na kraju mjeseca kada podmirim svoje troškove. Makar najdraži su mi oni koji ostanu frapirani i uvređeni kada nakon razgovora postavim par pitanja o tvrtci i poslovanju. Hvala lijepo, al radio sam već džabe ne bih opet.

Nema mi ljepše kada vidim gospodu kada pričaju o crnoj i sivoj ekonomiji, ostvarite mi uslove za rad, pa neću fušati. Do tada ću kopati na sve strane i raditi sve što znam, a za državu me boli spolni ud.
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

prof. Foruma Avatar od korisnika kopp
    Datum registracije
    17-10-09
    Starost
    33
    Poruka
    1,092
    Liked
    145 times

U novootvorenom trgovačkom centru u blizini Zagreba (zbog reklamiranja ne pišem ime centra, a vjerovatno znaš o kojem pričam) ima puno otvorenih radnih mjesta...
    Da ne bi bilo da pričam bez veze, lijepo ukucaj ime centra u google, odi na njihovu stranicu i tamo češ vidjeti popis otvorenih radnih mjesta.
    Koliko sam upoznat, svakodnevno do tog centra vozi besplatan autobus iz Podsuseda.
    Nadam se da ćeš pronaći nešto zanimljivo.

Stranica 1 od 4 1234 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku