Stranica 2 od 4 PrvoPrvo 1234 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 11 do 20 od 37

Pa zar se u ovom Zagrebu ne može naći neki normalan posao?????

Raspravljate o temi Pa zar se u ovom Zagrebu ne može naći neki normalan posao????? u Posao forumu, dio Život i Stil foruma; Pravi autor: kopp U novootvorenom trgovačkom centru u blizini Zagreba (zbog reklamiranja ne pišem ime centra, a vjerovatno znaš o ...

Akademik Foruma Avatar od korisnika tzukius
    Datum registracije
    11-10-05
    Poruka
    4,991
    Liked
    4 times

Re: Pa zar se u ovom Zagrebu ne može naći neki normalan posao?????

Citat Pravi autor: kopp Pogledaj Poruke
    U novootvorenom trgovačkom centru u blizini Zagreba (zbog reklamiranja ne pišem ime centra, a vjerovatno znaš o kojem pričam) ima puno otvorenih radnih mjesta...
    Da ne bi bilo da pričam bez veze, lijepo ukucaj ime centra u google, odi na njihovu stranicu i tamo češ vidjeti popis otvorenih radnih mjesta.
    Koliko sam upoznat, svakodnevno do tog centra vozi besplatan autobus iz Podsuseda.
    Nadam se da ćeš pronaći nešto zanimljivo.
    moeš slobodno reć westgate... i da, tamo ima slobodnih radnih mjesta...

i dobra mi je fora da je westgate 10 minuta od centra Zagreba... je, helikopterom ... ili ako gledaš da je podsused centar grada onda je...
    Bolje desnica nego prknenica!

prof. Foruma Avatar od korisnika kopp
    Datum registracije
    17-10-09
    Starost
    33
    Poruka
    1,092
    Liked
    145 times

Citat Pravi autor: tzukius Pogledaj Poruke
    i dobra mi je fora da je westgate 10 minuta od centra Zagreba... je, helikopterom ... ili ako gledaš da je podsused centar grada onda je...
    Ma znam da joj sigurno nije preko ceste, ali povodim se svojim primjerom. Ja već 10 godina radim u Zagrebu, a doma sam u Samoboru...

Ako ima volje, a posla nema - nema izbora.

Starter Avatar od korisnika tigrica0805
    Datum registracije
    24-11-08
    Starost
    27
    Poruka
    55
    Liked
    0 times
    Citat Pravi autor: kopp Pogledaj Poruke
    U novootvorenom trgovačkom centru u blizini Zagreba (zbog reklamiranja ne pišem ime centra, a vjerovatno znaš o kojem pričam) ima puno otvorenih radnih mjesta...
    Da ne bi bilo da pričam bez veze, lijepo ukucaj ime centra u google, odi na njihovu stranicu i tamo češ vidjeti popis otvorenih radnih mjesta.
    Koliko sam upoznat, svakodnevno do tog centra vozi besplatan autobus iz Podsuseda.
    Nadam se da ćeš pronaći nešto zanimljivo.
    Ma znam...posjetila sam web stranicu,i jedno desetak i vise oglasa je bilo za posao, za sva radna mjesta sam poslala zamolbe za posao,ali misliš da se ko udostojio odgovoriti mi na mail,ma niti jedan odg nisam dobila...to stvarno prelazi svaku granicu pristojnosti....

nije to baš kraj svijeta..i nije tako strašno...pa sa glavnog kolodvora do podsuseda si za 15min..a meni odgovara jer sam na trešnjevci ,remizi...i od tamo kreće bus za podsused...i to možda 10,15 min...
    Zadnji Uredio fat_boy_slim : 10-01-10 u 13:09

tata od formata isoSnake Champion Avatar od korisnika fat_boy_slim
    Datum registracije
    24-09-05
    Starost
    6
    Poruka
    23,208
    Liked
    1189 times

uz molbu priloži svoju sliku grudi...možda se ugodno iznenadiš odgovrom

Pravila ponašanja...Registriraj se na forum

Uvaženi forumas Avatar od korisnika _tea_
    Datum registracije
    19-04-08
    Starost
    35
    Poruka
    607
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: tigrica0805 Pogledaj Poruke
    Stvarno nisam izbirljiva...tražim posao od konobarice(birtije ne dolaze u obzir;pristojan kafić tražim),prodavačice po shopping centrima,trgovinama, pa do administratora i knjigovođe što i jest moja struka.
    Imam ugostiteljsku, komercijalnu srednju školu i dodatno sam položila tečaj poslovnog usavršavanja za samostalnog knjigovođu..
    Stalno šaljem zamolbe i nikako da nađem posao...Ljudi samo maglu prodaju..kao što su krediti,uvaljivanje ljudima svakakve štedionice,osiguranja...a da ne govorim od vrata do vrata maltretiranje ljudi..npr.herbalife,amwayzepter...
    Mislim ne razumijem....Kamo ova država vodi????

ja sam prošle godine željela promijeniti posao pa sam između ostalih poslala zamolbu i životopis u pet vodećih banaka u Hrvatskoj. Dvije su mi odgovorile i pozvale me na razgovor, u jednoj sam dobila posao...

za šaltere,telefon... traže isključivo srednju stručnu spremu, pozovu te na razgovor, zakažu ti termin za psiho test ( za ZABU traje dva-tri sata), ako zadovoljiš zovu te..probaj
    Neko to od gore vidi sve...

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,059
    Liked
    105 times

Pa ne znam, meni je Podsused centar grada. Ako tebi nije tko ti je kriv

Kod nas na zapadu uvijek ima posla. I znam da u West gate traže prodavačice i slično.

Malo off ne vezano za ovu curu:

I ne kužim, zakaj svi u ovoj zemlji idu na ekonomiju?! Valjda svi misle kako će se nakon ekonomije obogatiti.
    To je valjda grana koja ima najveću stopu nezaposlenosti u državi. Možda griješim, ali vjerujem da nisam daleko.

Evo npr. kod mene u školi godinama tražimo profesora engleskog i nikako da nađemo u cijeloj Zagrebačkoj županiji, pa je došla cura iz Kaštela koja obavlja tu dužnost privremeno kod nas- jer nije htjela za stalno, a mi ravnatelj je bio ubersretan kaj je uopće nekoga našao. Dok npr. profesora povijesti ili hrvatskog ima na izvoz, znam da se za jedno radno mjesto (na pola radnog vremena) profesora povijesti prijavilo 50 kandidata.

Ne kužim ekipu koja upisuje fakultete samo eto tako "jer mi se sviđa", pa trebaš malo i razmisliti što ćeš raditi poslije tog faxa i kako ćeš dobiti posao. Nikoga nema na prijamnom na matematici, fizici, poljoprivredi... pa čak i na teologiji.
    Znam da su teški studiji, ali posao je skoro pa zagarantiran.
    Far too many people are LOOKING for the right person, insted of
    trying to BE the right person.
    Gloria Steinem

Datum registracije
    24-11-08
    Starost
    27
    Poruka
    55
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: _tea_ Pogledaj Poruke
    ja sam prošle godine željela promijeniti posao pa sam između ostalih poslala zamolbu i životopis u pet vodećih banaka u Hrvatskoj. Dvije su mi odgovorile i pozvale me na razgovor, u jednoj sam dobila posao...

za šaltere,telefon... traže isključivo srednju stručnu spremu, pozovu te na razgovor, zakažu ti termin za psiho test ( za ZABU traje dva-tri sata), ako zadovoljiš zovu te..probaj
    Hvala na komentaru....ali to je bilo lani...dok nije bilo krize..ovo je koma vrijeme....brdo sam slala za posao u kancelarijama...financijama i knjigovodstvu ali nitko ne prima....sad bi bila zadovoljna radom u administraciji,trgovini dok to grozno vrijeme malo ne prođe.....
    Joj mi mladi baš smo u banani...kakve mi perspektive imamo da si napravimo neku karijeru i uspijemo u poslovnom smislu...

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

WG ti traži... U Zg bi puno ljudi radilo, ali da nije posao ispod 4. I da su apsolutno savršeni uvjeti rada... Fenomenalno!

Raven je rekao dobro, dođi u ostale dijelove zemlje...
    stupid is as stupid does

Datum registracije
    24-11-08
    Starost
    27
    Poruka
    55
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
    Pa ne znam, meni je Podsused centar grada. Ako tebi nije tko ti je kriv

Kod nas na zapadu uvijek ima posla. I znam da u West gate traže prodavačice i slično.

Malo off ne vezano za ovu curu:

I ne kužim, zakaj svi u ovoj zemlji idu na ekonomiju?! Valjda svi misle kako će se nakon ekonomije obogatiti.
    To je valjda grana koja ima najveću stopu nezaposlenosti u državi. Možda griješim, ali vjerujem da nisam daleko.

Evo npr. kod mene u školi godinama tražimo profesora engleskog i nikako da nađemo u cijeloj Zagrebačkoj županiji, pa je došla cura iz Kaštela koja obavlja tu dužnost privremeno kod nas- jer nije htjela za stalno, a mi ravnatelj je bio ubersretan kaj je uopće nekoga našao. Dok npr. profesora povijesti ili hrvatskog ima na izvoz, znam da se za jedno radno mjesto (na pola radnog vremena) profesora povijesti prijavilo 50 kandidata.

Ne kužim ekipu koja upisuje fakultete samo eto tako "jer mi se sviđa", pa trebaš malo i razmisliti što ćeš raditi poslije tog faxa i kako ćeš dobiti posao. Nikoga nema na prijamnom na matematici, fizici, poljoprivredi... pa čak i na teologiji.
    Znam da su teški studiji, ali posao je skoro pa zagarantiran.
    Neznam...ali ja sam s mora...iz Istre...tamo svi idu u ugostiteljsku školu jer na moru se od turizma živi..
    Završila školu i oko 6-7 godina provela sam radeći u ugostiteljstvu i shvatila da to nema nikakvog smisla-bar po meni-jer dok drugi idu na godišnji,dok u Istri ima jedino života ta tri mjeseca...dok stvarno nije za raditi od vrućine..mladi imaju di izaći,kupanje i šta već mi na moru radimo od 5,6h ujutro do 2,3h iza pola noći...i poslije 3,4mjeseca tako radeći bez slobodnog dana poludiš..jer to nije za normalnog čovjeka.
    Po zimi kad nemaš di otići na kavu,izaći,hladno je..a da ne govorim da nema posla,života..onda imaš vremena...
    Shvatila sam da nije to život kakav ja želim i odlučila se doškolovati..završila sam komercijalnu...naravno u mojoj Istri nema posla...došla sam tu u Zagreb..radila kao konobarica i usput tražila posao u uredu..ali nitko te neće uzeti ako nemaš prvostupanjsko obrazovanje,radnog iskustva i ne više od 25 godina..mislim halllooo..a da ne govorimo o tome da te pita na razgovoru za posao dali imaš dečka,dali mislim se udati ubrzo i imati djecu..ako mislim..onda PEDALA!!!
    Odlučila sam krenuti na usavršavanje, za samostalnog knjigovođu, gdje sve praktično učiš kako se vode knjigovodstvene usluge...od obrta,neprofitnih organizacija do velikih poduzeća...sve zakone...vođenje svih mogućih poslova u financijama....i nakraju kad to završila došla kriza...i opet izvisila...e jesam ti ja neke sreće.....

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,059
    Liked
    105 times

Pa ne znam, mislim da se tu ne radi o nekoj velikoj sreći nego da se jednostavno radi o snalažljivosti.

Ja dok sam studirala uglavnom su se moji poslovi bazirali na području Zagreba (jer kao student smo imali popriličnih privilegija prije reći ću 3-4 godine- moglo se naći solidnih poslića preko SC i za solidnu satnicu), čim sam završila fax gledala sam samo da se maknem iz te gužve, tramvaja, smoga, živčanluka... pa sam tražila na periferiji posao i bila poprilično ugodno iznenađena, jer da sam svoju struku tražila u Zg definitvno bi bila na burzi.

Pa ne znam, ja da sam na tvom mjestu gledala bi malo po internetu kaj se nudi, malo više se ispitivala u svom krugu prijatelja/rodbine gdje se kaj pruža, možda pogledala druge regije oko Zg-a ili otvorila si mogućnost odlaska negdje vani.
    Far too many people are LOOKING for the right person, insted of
    trying to BE the right person.
    Gloria Steinem

Lajkaj nas na Facebooku