| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Posao Raspravljate o temi Please help!!! Legalna Prodaja Vlastitog software-a u Život i Stil forumu; Sto sve trebam učiniti da bih mogao legalno prodavati svoj software??? Molio bih vas za pomoč i savjete!!! Hvala!!! Za ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-03-08 Godina: 20
Poruka: 12
![]() | Sto sve trebam učiniti da bih mogao legalno prodavati svoj software??? Molio bih vas za pomoč i savjete!!! Hvala!!! Za sada sam si složio ponudu za: Laptop - 6,000Kn Win Xp Pro - 1,200Kn Office 2007 - 1,300Kn Visual Studio 2008 Professional - 7,000Kn Printer Epson - 700Kn 200X CD-R Printable - 400Kn 200X DVD Box - 200Kn 1) Sto bih jos trebao napraviti? 2) Kako se radi copyright trebam sta placat za to ili mogu samo napisat text? 3) Ima tko primjer ugovora za daljnju distribuciju software-a ili sta bi mi vec trebalo... 4) Dali trebam imat kakav prostor ili mogu raditi kod kuće, neznam kako to ide s inspekcijom "Ako nemam neki prostor sta ce mi uletit u kucu?" ![]() Puno vam hvala na svakoj sitnoj pomoći. ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() | ma barem od prilike da znam sta bih trebao... znam da ce bit zajebancije i da cu platit neke propuste tu i tamo ali barem malo pomoci puno ce mi znaciti!!! ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Please help!!! Legalna Prodaja Vlastitog software-a Gle, obrt ti je najbolji, možeš fino na R1 račun. Moraš na tgovačkom sudu se upisati. Uglavnom, izvoliš http://www.google.hr/search?hl=hr&q=Obrt&meta= pa čitaj i gledaj...
__________________ Vic godine : "Ako Hrvatska prizna Kosovo, Srbi će u Hrvatskoj tražiti državu" ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() | Znači ja kupim stvari koje mi trebaju 17.000Kn i onda registriram obrt to je koliko sam ja shvatio negdje oko 500Kn i nakon toga ja mogu počet prodavat? Kako? Mlad sam help me!!! Hvala |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Please help!!! Legalna Prodaja Vlastitog software-a Gle, tu nemaš pravnika... Ono, moraš otiči kod odvjetnika i pitaj njega, jer vrijeme je novac... Teško da čaš tu dobiti pravi odgovor... Tih 2000 kn za odvjetnika češ brzo pokriti A i teško češ opstat pokraj Algoritma i Ve-Mila i ostalih večih ako se ne specijaliziraš za nekaj tipa AntiVirus, Firewall, Microsoft proivodi itd...
__________________ Vic godine : "Ako Hrvatska prizna Kosovo, Srbi će u Hrvatskoj tražiti državu" ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: biznis, help, itd, legalno, prodaja, software, vbnet, visual studio |
« Testiranje na ZZZ
|
Plodine »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:49.

Hvala