Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Posao
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Posao Raspravljate o temi Please help!!! Legalna Prodaja Vlastitog software-a u Život i Stil forumu; ma ne mislim ja preprodavat druge software... "Please help!!! Legalna Prodaja Vlastitog software-a " Ja imam svoj antivirus, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-03-08, 09:19   #11 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-03-08
Godina: 20
Poruka: 12
FeRtoll se izdvaja iz mase
Post Re: Please help!!! Legalna Prodaja Vlastitog software-a

ma ne mislim ja preprodavat druge software...

"Please help!!! Legalna Prodaja Vlastitog software-a "

Ja imam svoj antivirus, svoj program za kasu, i tako dalje... Ja zelim prodavat svoj software... Zato me zanima sta trebam jer da zelim preprodavat za to nije nikakav bed... Ali ja zelim prodavat svoje na legalan nacin...

Hvala Klik!!!
FeRtoll je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 13:29   #12 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-03-08
Poruka: 1,064
Inšpektor se izdvaja iz maseInšpektor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Inšpektor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Inšpektor
Re: Please help!!! Legalna Prodaja Vlastitog software-a

Nešto mi nejasno:Legalna Prodaja Vlastitog software-a
Kako je tvoj ako ga je Microsoft napravil(office) u tvom slučaju...
Pa napravi webstranicu i PaylPal i tako ljudi uplačuju.Kada sjedne, dostaviš im software.(Najednostavnije)...Nemaš brige za iznamljivanje prostora itd.
Samo porez plačat treba!
To ti je moj savjet.Nemaš zime jer bu ti lova sjela...
Ono, to ti je za početak...
I poslušaj klik-a i specijaliziraj se(među ostalim) za npr, PCtools-programe, Microsoft, ili neke Laptope (Tu možeš imat niže cjene)!
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 12:16   #13 (permalink)
Starter

Angry Re: Please help!!! Legalna Prodaja Vlastitog software-a

sorry ali koj vam je k.....?????????

Prodaj VLASTITOG software-a...
Mog software-a
Ja sam napravio program za kasu, videoteku, backupiranje, za vođenje knjiga itd imam 14 svojih VLASTITIH programa...

O tome pricam, boli mene k.... za microsoft njih lako prodam nekome bez otvaranja bilo cega ali za svoj software trebam zadržat autorsko pravo i da mogu prodavati software firmama a da bude legalno i ta s.....

Sorry na rijecima ali ljut dolazim s posla zato i radim ovo da si mogu zaradit za zivot i da budem happy......
FeRtoll je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 06:56   #14 (permalink)
Starter

Post Re: Please help!!! Legalna Prodaja Vlastitog software-a

Citat:
Pa napravi webstranicu i PaylPal i tako ljudi uplačuju.Kada sjedne, dostaviš im software.(Najednostavnije)...Nemaš brige za iznamljivanje prostora itd.
da paypal radi za Hrvatsku to bi bio napravio pred 5 godina, i sada bi imao od cega zivjeti!!!
FeRtoll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-04-08, 20:26   #15 (permalink)
prof. Foruma

Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Inšpektor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Inšpektor

Ja bum ti ovo reko, a ti se možeš ljutiti
1:Imaš li firmu u kojoj ti radiš i prijavljen si da prodaješ programe koje radiš?
2:Zašto su tvoji bolji od drugih, i imaš li ikakve šanse na tržištu?
Kako češ zaštiti software da ti ga nekradu?
3:Imaš sajt na kojem se mogu naći informacije o tvom software-u?
4:Kaj ti misliš da je lako pokraj ovih velikih firmi opstat uz software koji češ prodavat, a ko če opče čut za tebe ako nemaš stranicu?
5:Moj savjet je da ne prodaješ, jer če ti sutra za tvoj program doči serial ili patch ili crack, već kao Spybot S&D ljudi rade donacije.

6:Razmisli.

Eto, ti se možeš ljutiti koliko očeš, ali češ jakooooooooooo teško pokraj ovih poznatih
Odgovori sa citatom
Star 06-04-08, 13:33   #16 (permalink)
Starter

serial crack pack i tako to nema sanse... uostalom imam i taj software za zastitu svoj ja sam ga napravio i nema sanse crackirat... nije bitno a imam i stranicu spremnu i sve samo trebam sredit papire i ja sam gotov, a software je sigurno bolji jer sav hrvatski software je sranje smijesno....
FeRtoll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-04-08, 14:02   #17 (permalink)
prof. Foruma

Daj molim te!Sve se da cricirat(krekirat).
Ček, ti češ tu imat u svom mjestu dučan, i dođe kupac i pita te koja ja firma?
I ti kažeš to ja tako doma radim...Ovaj bu se smijal i kupil rađe od drugog.
Danas sve firme ima sajt, inače si niko i ništa.
Moraš to dati svim časopisima u svijetu, pa onda ako ti dobro ocjene možda imaš šanse.
Sve se da probit, pa tako i tvoj software, jer uvjek je netko bolji od tebe u serurity-u!Da sam na tvom mjestu, napravim sajt sa free verzijama i paypal mogučnost uplate...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: biznis, help, itd, legalno, prodaja, software, vbnet, visual studio

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:00.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108