Ja sam čuo da su u Šibeniku davali dio plaće u bonovima, samo nemoj me uzet za riječ. Ne znam je li riječ o Jolliju ili Plodinama![]()
Raspravljate o temi Plodine u Posao forumu, dio Život i Stil foruma; Zanima me zna li iko nekoga tko radi u kojem njihovom trgovačkom centru, kakve su plaće, kakvi su odnosi itd. ...
Pain is caused by pleasure
Ja sam čuo da su u Šibeniku davali dio plaće u bonovima, samo nemoj me uzet za riječ. Ne znam je li riječ o Jolliju ili Plodinama![]()
e pa moram ti reci da si krivo cuo... Jest da daju bonove ali oni su kao poklon a placa ostaje nedirnuta...
I Plodine imaju sjajne uvjete za rad...
Ja sam drugačije čuo od nekih ljudi, ali neznam pouzdano tako da nemam pravo ništa reć
Ja tamo radim,,, mislim ne ja nego moj stari i znam pouzano da su ovog bozica plodine imali najvece bozicnice a konzum je bio drugi s zaostatkom od 200kn...
ja sma radio skoro 2 mj u plodinama...u skladistu.....i mogu rec da je firma kao i svaka druga...jadnicave place....sefovi debili....kolege tako-tako....svatko mulja kad stigne...uglavnom,apsolutno mi nije zao sto sam dao otkaz![]()
ja nisam luzer o naprotiv....
Ne....
hej pozdrav svima !
bila sam na razgovoru za posao u plodinama , činili su se okey
a prijateljica kaže da joj je jako dobro raditi tamo...![]()