| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Posao Raspravljate o temi Plodine u Život i Stil forumu; Zanima me zna li iko nekoga tko radi u kojem njihovom trgovačkom centru, kakve su plaće, kakvi su odnosi itd. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 30
Poruka: 735
![]() ![]() | Plodine Zanima me zna li iko nekoga tko radi u kojem njihovom trgovačkom centru, kakve su plaće, kakvi su odnosi itd. Kod nas na jesen otvaraju, sad je natječaj objavljen pa da znam šta se može očekivat!
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Plodine Ja sam drugačije čuo od nekih ljudi, ali neznam pouzdano tako da nemam pravo ništa reć
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Plodine ja sma radio skoro 2 mj u plodinama...u skladistu.....i mogu rec da je firma kao i svaka druga...jadnicave place....sefovi debili....kolege tako-tako....svatko mulja kad stigne...uglavnom,apsolutno mi nije zao sto sam dao otkaz ![]()
__________________ ...ovo su 2 stvari koje najviše želim na Svijetu: ružu i tebe, ružu za tebe, a tebe za sebe... |
| | |
![]() |
| Tagovi: plodine |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:55.

Svi smo mi MASS SARR
e pa moram ti reci da si krivo cuo... Jest da daju bonove ali oni su kao poklon a placa ostaje nedirnuta...