Stranica 3 od 5 PrvoPrvo 12345 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 21 do 30 od 41

Plodine

Raspravljate o temi Plodine u Posao forumu, dio Život i Stil foruma; pozdrav svima! ja sam radio u plodinama malo duze i samo vam mogu reci kakvo je bilo stanje u trgovini ...

Starter
    Datum registracije
    21-09-08
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

Re: Plodine

pozdrav svima! ja sam radio u plodinama malo duze i samo vam mogu reci kakvo je bilo stanje u trgovini izmedu sefova radnika i kupaca e boze sacuvaj!samo galama i to pred kupcima sto nije ni malo ugodno i razno razna ogovaranja pred sefovima ma uzas!!!i samo mogu reci da mi nije zao sto sam dao otkaz....

Starter
    Datum registracije
    25-10-08
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

Thumbs up Re: Plodine

evo da i ja nešto kažem. svi samo pljujete po plodinama ja radim u plodinama več 11godina i nikad plaća nije kasnila, uvijek sam dobila godišnji kad sam trebala, slobodni dan kad trebam dobijem.nije u svim plodinama isto. sve je stvar u organizaciji i šefovima. kod mene je šefica super. kad vidiš koliko ona radi i šta radi odmah dobiješ želju da i ti malo potegneš da bi taj diskont izgledao što ljepše. tako da nam nije teško kuckat po kasi, čistit po diskontu i slagat po skladištu.
    a ni ekipa na šljaci nije loša,naravno di ima toliko žena na jednom mjestu da ima svega ali smjeha najviše.mi smo znali svake godine pred božić otić na večeru skupili bi lovu ,uplatili bi u nekom restoranu i to bi bila pijanka do jutra.i onda bi ujutro išli na šljaku i pričalo bi se dugo o toj večeri.hoču samo reći svima vama da pišite o plodinama u kojima radite a nemojte prozivat sve plodine jer nije svima grozno i nepodnošljivo kao što vi pišete.

V.I.P. Član Avatar od korisnika dark_zg
    Datum registracije
    25-03-08
    Starost
    41
    Poruka
    6,438
    Liked
    88 times

Kod mene, na Laništu, Novi Zagreb, upravo se gradi novi centar Plodine, nadam se samo da će u njemu ozračje i odnos prema kupcima biti kao kod Boraxice.

Starter
    Datum registracije
    03-11-08
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

zanima me samo ako ko radi u plodinama u zagrebu kakvi su šefovi

Always attacks Avatar od korisnika TigarZG1
    Datum registracije
    15-07-07
    Starost
    47
    Poruka
    5,422
    Liked
    2 times

Citat Pravi autor: dark_zg Pogledaj Poruke
    Kod mene, na Laništu, Novi Zagreb, upravo se gradi novi centar Plodine, nadam se samo da će u njemu ozračje i odnos prema kupcima biti kao kod Boraxice.
    Evo malo tih Plodina....ja slikao jučer..

Vjerujem u....

Starter
    Datum registracije
    03-11-08
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

da al ja sam dobila poziv za one blizu Dubrave i več sam luda od mutavih šefova ono konzum billa diona nema di nisam radila a u plodine su me zvali na mjesto voditelja odjela al mi jedna žena veli da su tak i nju al kad je počela radit da je to bila sasvim druga priča

Starter
    Datum registracije
    06-11-08
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

Plodine! Ma ta firma, ja nemam riječi. U biti možda nekima stvarno i nije tako loše jer kako se meni čini to sve zavisi od poslovođe i njegovih zamjenika. Kada su previše ufurani i naučeni zlostavljati onda nema nade za jedan dobar i ugodan rad. Naravno oni misle kako su u pravu, pametuju i ispiru mozak dok drugi djelatnici šute i ne brane se. I dok je tako biti ce i grozno raditi. Ja radim u Plodinama i muka mi je od njih. Radim jer ne nađem ništa bolje ali vec polako pocinjem razmišljati kako je ponekad bolje i ne raditi nego ostavljati svoje zdravlje u ovakvoj firmi.
    Poso voditelja odjela nije ništa bolji od obicnog radnika. Placa je nekih tristo kuna veca a jedino što narucuješ robu i to je to. Ja stvarno ne bi poželila nikome raditi u Plodinama u kakvim ja radim. Svako malo dođem kuci i plačem i osjecam se kao govno jer me oni tjeraju da se tako osjecam. Čistiš, ostaješ duže, nemaš slobodno, radiš na blagajni i na cijelom marketu, dobiješ posla gomilu dok ti šefovi seru kako ništa ne radiš.
    Ponekad se pitam imaju li ti ljudi osjecaja? Jer razmišljaju kako je djelatnicima koji za tu crkavicu trpe to ponižavanje. Zar oni stvarno misle kako su super i pravedni prema nama? Mene ne živcira kada redovito slušam prijetnje otkazom. Mene samo živcira to ponašanje i bezobrazluk. I zar ne postoji inspekcija rada? Zar ne postoji poštivanje djelatnika? Zar ne postoji plačanje prekovremenih? Danas sam došla sa posla, glava me je bolila užas od svega ali shvatila sam da za sve jednom postoji kraj. Jednom ce se svima koji uživaju u ponižavanju ljudi poput jedne naše šefice obiti u glavu a onda me baš zanima hoce li onda hodati toliko uzdignute glave? I ne samo ona...

Živjele državne firme

Starter
    Datum registracije
    04-08-08
    Poruka
    5
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: borax Pogledaj Poruke

evo da i ja nešto kažem. svi samo pljujete po plodinama ja radim u plodinama več 11godina i nikad plaća nije kasnila, uvijek sam dobila godišnji kad sam trebala, slobodni dan kad trebam dobijem.nije u svim plodinama isto. sve je stvar u organizaciji i šefovima. kod mene je šefica super. kad vidiš koliko ona radi i šta radi odmah dobiješ želju da i ti malo potegneš da bi taj diskont izgledao što ljepše. tako da nam nije teško kuckat po kasi, čistit po diskontu i slagat po skladištu.
    a ni ekipa na šljaci nije loša,naravno di ima toliko žena na jednom mjestu da ima svega ali smjeha najviše.mi smo znali svake godine pred božić otić na večeru skupili bi lovu ,uplatili bi u nekom restoranu i to bi bila pijanka do jutra.i onda bi ujutro išli na šljaku i pričalo bi se dugo o toj večeri.hoču samo reći svima vama da pišite o plodinama u kojima radite a nemojte prozivat sve plodine jer nije svima grozno i nepodnošljivo kao što vi pišete.
    drago mi je sto ima netko i da je zadovoljan..bas lijepo. vi ocito onda nemate svako malo sastanak s voditeljem poslovnice zbog svake sitnice.i onda pricaju i seru na tim sastancima i u pocetku smo se bojali kad nam najave sastanak poslije smijene,ono "pa sto smo sad uradili",a sad vise to ni ne dozivljavamo.ko ih sisa..
    al me najvise nerviraju kojekakvi dopisi iz rijeke,kao stalno neki jebeni zakoni.valjda im je vise dosadno.da bar dignu placu malo pa nek onda zajebavaju..ne bih se bunilaal ovak im je bolje da sute

Starter
    Datum registracije
    04-08-08
    Poruka
    5
    Liked
    0 times

e muko moja,danas sam morala pristat da idem na ispomoc u zagreb u ove nove plodine na lanistu..cijeli 12 mj.,bozic,nova godina i cijeli 1.mj.ne znam sto reci,sokirana sam...2 mj!!al sam jednostavno MORALA pristat ako zelim zadrzat posao a posao mi treba

Starter
    Datum registracije
    11-12-08
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

Thumbs up Re: Plodine

ja radim u plodinama i super sam sretna.niko me ne dira,nitko mi ne sjedi na mozgu,dođem kući u 14.15 i super sam sretna.Prekovremenih nema i kad ostanemo duže 2 sata uvijek dobijemo neki drugi dan to slobodno. Ekipa na poslu zakon,iako smo tek 2 mjeseca zajedno.Šef prva liga,zamjenice dvije također.Svi smo kao jedna velika obitelj.Ja neznam u kojem gradu ste vi tako nesretni bila ali kod nas u Osijeku je fantazija.Ja sam jako zadovoljna i sretna.
    I zato nemojte pljuvati po svim Plodinama,nije svagdje tako loše.
    POZDRAV

Lajkaj nas na Facebooku