Stranica 4 od 5 PrvoPrvo 12345 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 31 do 40 od 41

Plodine

Raspravljate o temi Plodine u Posao forumu, dio Život i Stil foruma; Tako je to kad ljudi dobiju neke ovlasti pa misle da su bogom dani i mogu raditi što žele..... Nisam ...

Starter Avatar od korisnika PitcherHR
    Datum registracije
    11-10-08
    Starost
    33
    Poruka
    8
    Liked
    1 times

Re: Plodine

Tako je to kad ljudi dobiju neke ovlasti pa misle da su bogom dani i mogu raditi što žele.....
    Nisam radio u Plodinama, ali sam zato radio u Getrou i živim u uvjerenju da su svi ti trgovački lanci copy-paste jedni drugih.... bar u segmentu plaća i neplaćanja prekovremenih, a omalovažavanje, zlostavljanje i ine ružne aktivnosti od "šefova" su pojedinačne stvari koje ruše ugled cijele firme kao takve.
    Kao terenac radio sam i sa šefovima/šeficama i sa radnicima/radnicama pa znam obje strane priče..... vlasnik stišče voditelja centara ili nekoga na sličnoj poziciji, šefovima se ispire mozak od strane nadređenih iz uprave (voditelj centara ili kako god se on zvao), a oni po inerciji stvari to prenose na radnike..... i tu je priči kraj jer radnik, kao najniži u lancu, nema to kome prenesti osim izjadati se bližnjima.....
    No nije svugdje isto, a to uvelike ovisi o šefovima, odnosno o njihovom karakteru, osobnosti i sposobnosti.....
    Ja sam se davno spasio pa sam pobjegao iz tog koncentracijskog logora novoga doba i nikad nisam žalio što sam otišao.....
    Don`t argue with a fool.... he will drag you to his level, and beat you with expirience
    http://fotozine.org/?omen=Pitcher

Starter
    Datum registracije
    12-02-09
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

bravo majo ja isto radim u plodinama i ozračje je super. nije istina da se cijele plodine mogu suditi po iznimkama, jer iznimke ne potvrđuju pravilo.

Starter
    Datum registracije
    28-02-09
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

Exclamation Re: Plodine

Ljudi moji nije sve tako bajno u osijeku...majo nisi nam napisala kako je vaš super šef dobio otkaz zbog afere sa zamjenicom!ni to da redovito šibate prekovremene!da se redovito mijenja ta EKIPA,nema tu sreće..ja sam radio 6 mj. u plodinama.firma je strava.počevši od šefova koji su turbo bezobrazni.tlače ljude,pogotovo one starije žene što nemaju izbora pa im prijete otkazom..atmosfera je ko na iglama NIKAD neznaš ko če ti zabit nož u leđa:::ma preogorčen sam na njih..FUJ!!!!! BJEŽITE ŠTO DALJE OD PLODINA!!!!

Starter
    Datum registracije
    15-04-08
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: ovo je laž Pogledaj Poruke
    Ljudi moji nije sve tako bajno u osijeku...majo nisi nam napisala kako je vaš super šef dobio otkaz zbog afere sa zamjenicom!ni to da redovito šibate prekovremene!da se redovito mijenja ta EKIPA,nema tu sreće..ja sam radio 6 mj. u plodinama.firma je strava.počevši od šefova koji su turbo bezobrazni.tlače ljude,pogotovo one starije žene što nemaju izbora pa im prijete otkazom..atmosfera je ko na iglama NIKAD neznaš ko če ti zabit nož u leđa:::ma preogorčen sam na njih..FUJ!!!!! BJEŽITE ŠTO DALJE OD PLODINA!!!!
    evo i moj komentar isto sam radio u tim plodinama i totalno su sranje , dobio sam odkaz zato što se nisam javio šefovima,a dali su mi slobodne dane.A ovo što pišu da je tamo super raditi to lazu ko psi ,u zagrebu nisu imali ljudi za raditi ,a placa je minimalac 2100 kn tako da znate

Starter
    Datum registracije
    04-08-08
    Poruka
    5
    Liked
    0 times

HRT: Plodine ne plaćaju rad nedjeljom

evo ako nekog zanima malo o plodinama.. malo po malo sve izlazi na vidjelo i vjerujem da ce tom teroru netko stat na kraj jer to vise nije normalno kako se ponasaju prema radnicima.kao da smo smece..

Starter
    Datum registracije
    04-08-08
    Poruka
    5
    Liked
    0 times

dala sam otkaz..

Starter
    Datum registracije
    07-07-09
    Poruka
    57
    Liked
    0 times

Malo stariji post s www.mojposlodavac.org, ali ocrtava ono što sam čuo o plodinama:

"Dolazm na posao u 7 sati u jutro a rad marketa bi trebao početi od 8 sati, na marendi smijem biti ne više od 10 minuta i moramo mi smrtnici voditi evidenciju kroz teku, sve što je više od 10 minuta je zabušavanje. Radimo blagajna, slaganja razne robe i sve šta ti se kaže. U slučaju manjka na kasi poslodavac ucjenjuje da se odmah iz svog đepa plati ali ako ima viška u utržku onda poslodavac kaže da če TO ON Čuvat, radim do 14 i 30 sati onda ide obračun pa prije 15 sati nisam (nismo gotovi) prekovremene platiti svašta pitati svašta ZNAš LI TI KO JE Vlasnik PLODINA!!!! Plodne popodne rad traje od 14 i 30 pa do 22 sata (radi market) a mi radimo do 23 sata čistimo za sobom tj. kupcima. I SVE TO ZA MINIMALAC ZA KOJI JE DRŽAVA GARANTIRA 1800 KN ILI NA RUKE 2300 KN PLUS putni troškovi. Zabranjeno nam je pričat o tom jer počinje šakniranje, nesmijemo s kupcima u opće spomenut da nam je loše jer SANKCIJE SLIJEDE!!"

Uvaženi forumas Avatar od korisnika sheik_mohamed
    Datum registracije
    10-04-09
    Poruka
    970
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: saan Pogledaj Poruke
    Zanima me zna li iko nekoga tko radi u kojem njihovom trgovačkom centru, kakve su plaće, kakvi su odnosi itd.
    Kod nas na jesen otvaraju, sad je natječaj objavljen pa da znam šta se može očekivat!
    frend mi jedan radi kao skladištar i kaže da ima oko nekih 2700kn-uglavnom nepunih 3000kn....
    i kad zagrmi cijeli sjever.....nek je nered,nek je lom......ja te volim DINAMOOOOOOOOOOOOOO................

Starter
    Datum registracije
    12-04-11
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: :Lijen: Pogledaj Poruke
    e pa moram ti reci da si krivo cuo... Jest da daju bonove ali oni su kao poklon a placa ostaje nedirnuta...

I Plodine imaju sjajne uvjete za rad...
    ja neznam gdje si ti cuo kakvi su uvjeti za rad u plodinama al daleko su od sjajnih,place su koma a da ne pricam o tome koliko poslovode gaze ljude koji tam rade,izderavaju se prijete otkazima!!!!

Starter
    Datum registracije
    03-08-11
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

nedavno sam se zaposlila u plodinama. na razgovoru za posao jedna prica, nakon potpisivanja ugovora druga prica. sef drzak, nedaj boze da se pozalis na nesto jer ti slijedi kazna (u obliku dodatnih poslova koji se tvoje uloge zapravo ne ticu), s kupcima se ne razgovara o situaciji kakva zapravo je, dolazenje na posao prije radnog vremena, odlazenje ovisi dali sef ima dobar dan ili ne. ni dan danas neznam kakva mi je placa jer o tome se ne govori (cak ni medju radnicima). posla ima preko glave, ali uvijek se nađe nesto novo sto bi se moglo ugurati u onu minutu koju si mislio otic na wc. slomili su mi duh vec prvi tjedan, a sad sam otupila zajedno sa ostalima koji rade tamo. nismo ljudi nego borg.

Lajkaj nas na Facebooku