| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Posao Raspravljate o temi Pomoć oko javljanja na MojPrviPosao oglas u Život i Stil forumu; Vrlo vjerojatno je slučaj da sam ja poluidiot, ali moram pitati... Dakle, da li bi netko znao reći kako se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-01-08 Godina: 30
Poruka: 4
![]() | Pomoć oko javljanja na MojPrviPosao oglas Vrlo vjerojatno je slučaj da sam ja poluidiot, ali moram pitati... Dakle, da li bi netko znao reći kako se javiti na oglas na MojPosao i MojPrviPosao? U oglasima piše "Prilikom javljanja na oglas OBAVEZNO navedite sljedeću oznaku - MojPrviPosao 369d" Ja ne znam gdje tu šifru moram navesti. Da li u mailu, u molbi, u životopisu,... GDJE TOČNO?! Na njihovim stranicama nisam našao nikakve upute. Ponovit ću, vjerojatno sam previdio nešto totalno očito, ali bolje pitati, nego skitati. Hvala. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Pomoć oko javljanja na MojPrviPosao oglas Ili u subjekt "javlajm se za posao pod šifrom "MojPrviPosao 369d" Ili Poštovani, Javljam se u vezi oglasa na portalu XY pod šifrom MojPrviPosao 369d ...
__________________ Vic godine : "Ako Hrvatska prizna Kosovo, Srbi će u Hrvatskoj tražiti državu" ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:42.

ma seruckam nisam se javil na prviposao