ma u profilu ti pishe da si mushko dugoushko..
da da..i ovo pishe moj brat...tj ja..njegov brat...
a tak ti to stoji... mislim...
Raspravljate o temi POSAO HOSTESE u Posao forumu, dio Život i Stil foruma; Pravi autor: Vuxs ali vidim da si mushko...tak da nish od toga... ?!?! cura sam... al dobro za frendicu se ...
ma u profilu ti pishe da si mushko dugoushko..
da da..i ovo pishe moj brat...tj ja..njegov brat...
a tak ti to stoji... mislim...
All in all you're just another brick in the wall......
eh, ja bih vrlo rado našla posao hostese...dosta mi je konobarenja i anketiranja, a studiram dva smjera i još treniram veslanje tako da nemam vremena za neki slabo plaćeni poslić na kojem moraš biti minimalno 25 satai tjedno....
može netko konkretno ostavit koji broj ili slično na forum, od neke agencije...u srijedu idem na taj neki sastanak u banjavčićevu pa da vidim hoće li me primiti...
zanima me jel ko čuo za firmu Napokon d.o.o.?
hostesa shema, u biti hostesa na motornoj jahti?????????
imsm razgovor paaaaaaaaa, a na netu bash nisam puno toga nashla)))
Zadnji Uredio majushka : 16-04-10 u 21:03
pogledaj kakav ce dojam ostaviti na sastanku, raspitaj se još okolo jeli ti netko od frendica šta čuo i tako,možda su novi, a glup mi je malo naziv firme
[
a hostesa na morornoj jahti?
jel neko možda to radio i kakva su iskustvaaaaaaa![]()
[jelde. tptalno glupo ime firme. ali za to je tu razgovor, ali bash ne znam koja je shema to radid, al ako je dobra lova i gosti te ne gledaju onakoondaaaaaaa
![]()
moju frendicu a i mene takoder zanima posao hostese..raspitivale smo se malo ali nista konkretno nismo saznale...pa pitam gdje se i kome javiti....
ma u biti ovo i ne zvuči toliko loše kao što sam ja mislila
radiš ko konj al te plate, vidiš obalu, ali možda i da lje, a bitno je ne postaviti se ni visoko ni nisko i onda lipo uložit u znanje i zaaaaakon
ali ima i mana naravno.
A za radit ko hostesa inače je super, ja sam to radila u Splitu preko agencije 5D
![]()
Djevojke, sve koje ste voljne raditi kao hostese na svim mogucim oblicima evenata i promocija, molim vas da mi se javite na mail. Lijepi pozdrav