| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Posao Raspravljate o temi Posao i napredovanje - jad i čemer u Život i Stil forumu; Jeste li kada imali osjećaj da svi nekamo napreduju, postaju direktori/manageri a vi stojite na mjestu? U čemu je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 399
![]() ![]() | Posao i napredovanje - jad i čemer Jeste li kada imali osjećaj da svi nekamo napreduju, postaju direktori/manageri a vi stojite na mjestu? U čemu je problem? Završili ste školu, dodatno se obrazujete, dajete sve od sebe na poslu, niste glupi, radite već godinama na istoj poziciji (u nedržavnoj firmi), a opet uvijek se nađe netko kompetentniji kad je u pitanju promocija. A onda se javi stari prijatelj/prijateljica za koju nikada ne bi rekli da će nešto postići u životu - i kaže vam da je postala izvršna direkorica u nekom d.d. ili d.o.o. Ili u novinama pročitate vijest kako je vaš kolega s faksa (koji nema više od 5 god staža) postao financijski direktor u jednom manjem telekom operateru,..itd,itd.... Pitate se što ja to krivo radim? Zar u njihovom radnom okruženju nema kompetentnijih ljudi s više znanja i iskustva? Pa nitko iz moje generacije nije mogao steći više od 5-6 godina staža, a već su direktori. Pa nemaju baš svi veze. Ili imaju? Počeo sam na to gledati kao i na pronalaženje posla. Ne uspijevaju u poslu najpametniji niti oni koji najviše/najbolje rade, već oni koji imaju jako zaleđe i koje netko gura. I iz tog razloga, sve da nešto i postignem kroz koju godinu znao bih da to ništa ne znači. Znao bih da to nije nagrada za moj rad i trud već u najboljem slučaju splet sretnih okolnosti... ![]()
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Posao i napredovanje - jad i čemer Ne opterećujem se baš previše s tim napredovanjem, radim u firmi di toga apsolutno nema, svi su isti, a jedina razlika je u plaćama koja i nije toliko osjetna. Živi se dobro, a i nije mi u interesu postat "netko i nešto" puno bitnije mi je da nema stresa na poslu. Kad bi osjetio da se previše sekiram odmah bi dao otkaz i išao negdi radit za duplo manju plaću... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 399
![]() ![]() | Re: Posao i napredovanje - jad i čemer Ako ništa drugo barem sam se počastio ministarskom stolicom... ![]()
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,083
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Posao i napredovanje - jad i čemer Puca mi k za pozicije i napredovanja, glavno mi je da mi je poso ok, i da mi niko ne sere, a i da se moze zivit od place. Zasad imam prvi i drugi uvjet ispunjen, 3 još čekam
__________________ pametni znaju |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-05-07 Godina: 21
Poruka: 13
![]() | Re: Posao i napredovanje - jad i čemer Meni je ovo prvi pravi posao slučajno sam uletio u IT i mislim da se danas tu može dosta napredovat, ljudi su ok pristupačni nije ono tlaka kao svugdje, šef me ne jebe u zdrav mozak ali mislim da je to zato jer firma odlično posluje i svi su zadovoljni...
__________________ drive like it stolen... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-08-07 Godina: 48
Poruka: 8
![]() | Re: Posao i napredovanje - jad i čemer Nikada nisam imao osjećaj da stojim u mjestu ... Možda zato što plovim i kada spavam ...
__________________ http://www.kruzeri.com/ |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-04-07 Godina: 26
Poruka: 23
![]() | Re: Posao i napredovanje - jad i čemer Ja uvijek u prvom planu imam zdravlje, pa mi takva radna mj. i nisu životni san! Kaj mi treba da se skoro svaki dan nerviram od 8 do 6, sa 30 napunim želudac sa čirevima, u 50oj dobim za rođendan zlatno nalivpero, a za 10ak dana mi odsviraju na sprovodu! Ne velim da nema i dobrih direktorskih fotelja, ali rijetke su takve! |
| | |
![]() |
| Tagovi: napredovanje, posao |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:07.

pametni znaju