Reklama ili?!?
Raspravljate o temi Posao? Ivora.... u Posao forumu, dio Život i Stil foruma; Viđam po forumima puno tema o tome kako neki ljudi ne mogu naći posao, a završili su tečajeve, ovo ono.... ...
Reklama ili?!?
Slažem se da ljudi malo cijene Inf. obrazovanje
Ja sam u Mencl-a u Splitu završija Web dizajn
i sad već dvije godine radim u firmi za Web dizajn.
Neki polaznici iz moje grupe su mislili da je dovoljno ono što nauče na nastavi, ali Web dizajn je naravno danas stalno usavršavanje i učenje. U svakom slučaju u školi sam dobija temelj za normalan rad. Svaka čast profsoru iz Mencl-a sa kojim se i danas čujem i razmjenjujem iskustva
pa to je super pa dali imate neke šanse da sami otvorite svoju firmu ili tako nešto????
Vidim da se nitko nije dugo javljao, pa nema smisla da sad i ja nesto piskaram previše. No, vidim da je poveznica sa Ivorom, a tu Vam jednotavno moram dati savjet, pa tko šta misli, neka tako i dijeluje,,,,
Ta škola. hm nemam riječi...
Mislim neke stvari funkcioniraju, to je istina, ali da sam na vašem mjestu zaobišao bih je u širokom luku, gdje god da upišete blje vam je nego tamo. Ja sam pohađao tamo i znam iz prve ruke.
Vjerujte mi nije ništa osobno, čisto realno i objektivno...Ako vam kažem da je nezadovoljno bilo nekoliko grupa ( smijerova) onda znate o čemu se radi.. Ako nekoga zanima malo više o svemu tome neka se javi..
Pozdrav
Hajde malo više napiši s čim su bile
nezadovoljne grupe u Ivori,naime bio sam kod
njih 2005 na web designu u Ri,naučila se
hrpetina stvari,neke sam već znao u glavnom
samo pohvale.
Komandant Data,bijelo lice,
Kad ćeš doći do Zemljice
Da pričas danima,jer nas zanima
da li u stroju obitava anima.