| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Posao Raspravljate o temi Posao preko student servisa u Život i Stil forumu; Nudim pomoć oko pronalaska posla preko student sevisa. detalji na pm... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Posao preko student servisa evo ... da skratim muke onima koji traže... polukat u sc-u ![]()
__________________ Na ovom forumu nema slobode govora... post mi je obrisan bez razloga, nekom nije pasalo... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter | Re: Posao preko student servisa to se odnosi samo na podrucje zg-a ili... kaj si ne moze to svatko sam pogledat na netu ili otic do sc-a kak tzukius kaze??? daj meni onda najdi jos nekaj za hostesu... slabo nekak u zadnje vrijeme im trebaju cure, prije je bilo bolje...
__________________ Friendship is love minus sex and plus reason. Love is friendship plus sex and minus reason. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Posao preko student servisa a ja baš dođem tam i gunđam kak samo ženske traže... ja ko hostesa ne prolazim
__________________ Na ovom forumu nema slobode govora... post mi je obrisan bez razloga, nekom nije pasalo... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter | Re: Posao preko student servisa a ja sam vidla na portalu moj posao da dok traze hostese pise ti ovak: ta i ta agencija trazi hostese (m/z) kaj bi znacilo da i decki dolaze u obzir, samo kaj se nitko nece javiti valjda il kaj... ![]()
__________________ Friendship is love minus sex and plus reason. Love is friendship plus sex and minus reason. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Posao preko student servisa nade se posel nade....al po meni nijedan posel tamo nije placen kak spada....evenutalno ak si prek svoje veze neke nades di bus radil...to je onda totalno druga prica....
__________________ u klet idu pametni i bedaki a van idu svi jednaki.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: pomoc, servis, student |
« Casting za hostese, statiste, animatore, nova lica, voditelje
|
Reporter sa nogometnih utakmice 1. HNL »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:01.