Marketing zvan dijeljenje letaka.
Čini mi se kako vam je plavi oglasnik postao premali za oglašavanje.
Raspravljate o temi Posao u kreditnom uredu u Posao forumu, dio Život i Stil foruma; Nudimo posao vezan uz bankovne kredite i plasiranje istih na tržište! Posao se sastoji od rada sa klijentima kao i ...
Marketing zvan dijeljenje letaka.
Čini mi se kako vam je plavi oglasnik postao premali za oglašavanje.
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
Nisam ništa načuo nego imam informacije iz prve ruke. Praktički svi imate istu shemu poslovanja i traženja bedaka koji će raditi besplatno.
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
od ovih kombinacija zbog losih financija zivi ova nacija al sve je zajebancija...
nije da sam htio ali sam skroz u tome
trosim milione ulazhem u razne kombe jos idem u banku da kredit mi odobre..
All in all you're just another brick in the wall......
A poceo sam odmah sa visoke grane?
Zasto se tako postavljas pa poceo sam kao i svi, a uz to ja jos placam i fiksni dio! Ne kuzim te! Ne pljackam nikoga, ne varam, nudim posao kako su ga i meni ponudili prije par godina a ti se postavljas kao da sam napravio ne znam sta!
Objasni mi svoj stav i razmišljanje! Ne razumijem takve ljude!