Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Posao
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Posao Raspravljate o temi pranje stakala na benz. crpkama u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: Joks Slažem se s time za domaće vozače ...a moje iskustvo govori i da će prije ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-04-08, 18:05   #11 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-07
Godina: 29
Poruka: 2,017
opaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masi
Re: pranje stakala na benz. crpkama

Citat:
Pravi autor: Joks Pogledaj Poruke
Slažem se s time za domaće vozače ...a moje iskustvo govori i da će prije napojnicu dat vozač nekog prosječnog automobila nego neki bogataš u skupocjenoj pili

Istina...ja osobno ovim napuhanim tipovima nisam iz principa htjela prati stakla
Odgovori sa citatom
Star 20-04-08, 18:43   #12 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 10-01-08
Godina: 23
Poruka: 778
Ineluki se izdvaja iz maseIneluki se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ineluki

Hmmm... Bilo bi dobro da oni koji peru stakla u biti i operu stakla...

A ne, da ja nakon što prejdem od njih moram još jednom špricati i čistiti sa brisačima...

A pazi sad ovo. Još im to oskvrnuće moraš platiti sa 5 ili 10 kn.

To je čisto žicanje para... I nič vrijedni posao... Odite rađe građevinu delat. Tam barem nebute zaje**vali normalne radišne ljude.
Odgovori sa citatom
Star 20-04-08, 21:31   #13 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 07-11-06
Godina: 20
Poruka: 1,122
lotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: Ineluki Pogledaj Poruke

A ne, da ja nakon što prejdem od njih moram još jednom špricati i čistiti sa brisačima...

To je čisto žicanje para... I nič vrijedni posao... Odite rađe građevinu delat. Tam barem nebute zaje**vali normalne radišne ljude.
ma daj čovječe pa što ti pričaš, ja nikad nisam niti dao nekome da mi opere staklo radi toga jer je zmazano nego jednostavno da čovjeku pomognem i dam mu nešto love, jer si je došao zaraditi i uopće nije bitno kako opere. Dao bi čovjeku tih 5 kuna samo zato jer ima volju nešto raditi, a ne zato jer mi je oprao ili nije staklo
lotr0510 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-04-08, 21:39   #14 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 8,240
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Citat:
Pravi autor: Ineluki Pogledaj Poruke

Smatram da velika većina koji to rade na benzinskim pumpama (pod perače stakla ne ubrajam one koji te vrebaju na semaforima s blatnom vodom od prošlog tjedna ) operu dobro i stvarno počiste stakla.

Nitko te ne tjera da im platiš...
Možeš im reći da ti ne peru stakla i nemoraš im dati ništa, bar je tak kod mene bilo.
Bilo je i onih koji su rekli da operem i poslje samo otišli da ništa ne plate

Nije to nikakvo žicanje nego ljudi RADE taj posao da zarade koju kunu za đeparac. Bolje da to rade nego da kradu.
A ionako na svakoj punpi danas postoje posude s vodom gdje si sam možeš oprati stakla, ovo ti samo dođe da to netko napravi umjesto tebe, ako želiš...

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-04-08, 21:41   #15 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,620
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

to većinom rade maldi ljudi koji si štede za ljetovanje......naravno da im dam novce i da im dam da mi operu stakla pa makar i čista!

to sam radila 7. i 8. razred i suosjećam s njima!
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-04-08, 23:09   #16 (permalink)
Starter

Datum registracije: 14-02-05
Poruka: 51
makina je zabranio reputaciju

ok, tnx, probat cu svejedno, jest da sam bez veze (u ini, jel...) pa kud pukne, pukne... nego, sto s tim obrascem
makina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 10:53   #17 (permalink)
Starter

Datum registracije: 27-11-06
Godina: 22
Poruka: 15
zido se izdvaja iz mase

Ja sam prosle godine radio na OMV-u na Slavonskoj aveniji i lijepo sam zaradio.
Odgovori sa citatom
Star 08-05-08, 23:31   #18 (permalink)

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 7,611
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

u zadru uglavnom moras imat vezu za dobit taj posa, al je kraljevska placa za posa koji radis, ja nazalost nikad nisan uspija srediti si to ka posa, a sad san malo prestar da bi se s tim zafrkava i nemam vrimena radi faxa...
I won't change to fit your plan, Take me as I am
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 11:28   #19 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika BeLlY_DaNcEr

Datum registracije: 17-02-08
Godina: 18
Poruka: 447
BeLlY_DaNcEr se izdvaja iz mase

ja bila radila, predobro je, i opet ću. tu kod nas u os, odeš na glavnu inu, oni ti daju da tamo neš ispuniš, moraš biti barem 16 god...... i radila sam sa prijateljem, tako da uopće nije beed ako si muško, samo je jedino to, što će ljudi ženskoj prije dati da opere stakla.ali opet...sve se to skonta, i nitko u manjku..ae...
Odgovori sa citatom
Star 11-05-08, 04:26   #20 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-11-05
Godina: 21
Poruka: 389
djubre se izdvaja iz masedjubre se izdvaja iz masedjubre se izdvaja iz mase

probaj piutat na nekoj privatnoj mozda je manja potraznja.mozes zaradit i do 400kn dnevno ak ti se da to radit.ja sam se uzrujo kad mi je frendica radila na ininoj pumpi na motelu plitvice i nije kamionima prala jer je tesko.ja mislim da bi se to vise isplatilo jer ih je puno a i on i cijene trud da se popnes gore i operse im sajbu.govorim o domacim ne o turcima.
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:42.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113