| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Posao Raspravljate o temi Prekovremeni sati u Život i Stil forumu; a ja prave informacije nemam... za sada. koje bi to akte mogao traziti na uvid? pa mora postojati neki interni ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
Poruka: 908
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prekovremeni sati a ja prave informacije nemam... za sada. koje bi to akte mogao traziti na uvid? pa mora postojati neki interni pravilnik u svakoj firmi prema kojoj se obracunavaju place. ili mozda grijesim...? .... u cijeloj ovoj situaciji ispadam glup, ali kad se upustam u ''sivu zonu'' onda moram prvo shvatiti kako se radi u ''sivilu'' da mogu istjerati nesto ''crno na bijelo''. ![]()
__________________ aj rest maj kejs |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Prekovremeni sati Pravilnik o radu vaše firme Kolektivni ugovor - ako ga imaju potpisanog Sporazum između poslodavca i radničkog vijeća - ako ga ima Sporazum između poslodavca i sindikata Ugovor o radu To je otprilike to, s tim da svaka firma ima mogućnost iste stvari riješiti na različite načine, različitim aktima pa je teško dati konkretan odgovor.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,142
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prekovremeni sati u zastitarstvu znam samo dvije firme koje placaju prekovremeni rad ako si u jednoj od njih super a o mojim iskustvima glede toga nemogu javno javi se na pm ako te sto zanima
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
Poruka: 908
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prekovremeni sati ja nemam losih iskustava s obzirom na placanje prekovremenih. samo je malo upitno na koji ih nacin placaju. radio sam u dvije zastitarske firme (u jednoj jos uvijek radim) i obje su placale prekovremene. antholon, hvala na popisu dokumenata koje bi firma trebala imati to mi puno olaksava i povecava ozbiljnost kada uletim u firmu i zatrazim te dokumente. ![]() morpheus, nemam direktno problema sa prekovremenim, nego samo u nekim sitnicama, pa cu se za sada tome posvetiti. hvala svima, ak imate jos koji savjet koji bi mi mogao pomoci, samo recite. kada saznam vise podataka, javim ih. mogu skenirati raspored rada za 3. mjesec, ako netko zna kako se tocno radi obracun (ja dam podatke za cijenu sata) moze pokusati izracunati da usporedimo sa njihovim i mojim izracunom.
__________________ aj rest maj kejs |
| | |
![]() |
« Tvrtka Antunović
|
Ericsson NT »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:27.