To sam se ja svojevremeno pitao i zujao, ali nisam došao do nekog odgovora. Na kraju sam se vratio na dvije stavke koje nemaju veze sa proizvodnjom. U principu bi trebalo biti nešto inovativno sa dovoljno potražnjom da te ne može pokopat uvoz.
Raspravljate o temi Proizvodnja u Posao forumu, dio Život i Stil foruma; jel ima u Hrvatskoj nešto što se još isplati proizvoditi, znači imati vlastitu halu i raditi nešto sa strojevima, da ...
To sam se ja svojevremeno pitao i zujao, ali nisam došao do nekog odgovora. Na kraju sam se vratio na dvije stavke koje nemaju veze sa proizvodnjom. U principu bi trebalo biti nešto inovativno sa dovoljno potražnjom da te ne može pokopat uvoz.
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
ja sam ti radio poslovni plan za proizvodnju biodizela... isplati se jer proizvodnja nije skupa a izvora resursa je bezbroj
Bolje desnica nego prknenica!
ina ti otkupljuje svu proizvodnju, garantirano... jer potražnja je velika a ponuda je u hrvatskoj mala, a ina plaća visoku uvoznu cijenu jer treba opskrbiti recimo autobuse ZET-a koji se prebacuju na biodizel jer je jeftiniji i ekološki prihvaćen![]()
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
Znam ja, al ti neću reći, jer oću ja profitirati na tome...![]()
Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe,
svaki poljubac za tvoje usne i
svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu.
poslovna tajna
Ne brini nisam u tim vodama. Trebaš investitora?![]()
ha gledaj... projekt nije previše složen... postoji ti firma koja to već radi kod nas ali oni upravo rade na povećanju kapaciteta jer im je ponuda nedovoljna
radio sam manje više od početka do kraja... s tim da su neke stvari ostale otvorene jer ne znam točnu cijenu potrebnih kapitalnih inputa.. ipak ROI je dobar i da postoji zainteresirani tim investitora i inženjera to bi bio isplativ posao... pogotovo jer je neobrađena zemlja u slavoniji još uvijek jeftina
Ak nije problem pukni neku okvirnu cijenu investicije.