| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Posao Raspravljate o temi SC ugovori u Život i Stil forumu; Jel mi moze netko objasniti, kako to funkcionira kada za druge dižeš ugovore, koliki je limit i koliki postotak ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-01-08 Lokacija: Zagreb
Poruka: 21
![]() | Re: SC ugovori Koliko se ja kužim u SC ugovore mislim da je neoporezivi dio do 50.000 kn u periodu od godine dana a sve što je preko toga plaćaš porez. Znači frend ti radi na crno u nekoj firmi ili ti je cura iz bosne došla u Zagreb ti je zaposliš na crno ona radi a kad dođe vrijeme isplate ti odeš u sc nađeš u šifromatu šifru od te firme i izvadiš člansku iskaznicu daš je liku na šalteru, on te upita šifru firme ti mu je kažeš dobiješ ugovor daš ga curi koja ga odnese u tu firmu gdje radi na crno onda mora objasniti šefu ili šefici kako to da se zove Pero Perić a ne Iva Ivić onda šef da ugovor u računovodstvo koje koje napiše 180 sati puta 20kn jednako 3600 kn + 18 i nešto sitno posto gore znači oko 4000 kn uplati na račun od sc-a koji potom na tvoj prethodno otvoreni ŽIRO RAČUN U ZB ILI PBZ prebace onih 3600 koliko ti je cura zaradila za 180 sati ti joj naravno uzmeš od 10-15 posto ili recimo 400 kn njoj ostane 3200. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 909
![]() ![]() | Re: SC ugovori Ja ti to ne bih preporučila. Ako te netko otkrije da to radiš možeš gadno najebat'. Radije si sam nađi neki honorarni poslić. To ti je daleko bolja opcija od ove, a i puno isplativija. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 1,568
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SC ugovori Po novom zakonu ne može se to više...... Inspekcija dolazi u neko poduzeće i nađe studenta da radi. Pita ga ugovor koji mora glasiti na njegovo ime. U protivnom kazna ide poduzeću i sc-u. Tako da se više nitko ne želi zajebavati sa time jer su kazne ogromne..... Sada kada netko želi raditi kao student prvo ga pitaju ugovor na njegovom imenu....... Prije se moglo muljati, zakasnio si od početka ove ak. godine......
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:07.