| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Posao Raspravljate o temi Što radite kad vam je na poslu dosadno... u Život i Stil forumu; Što napraviti kad je dosadno na poslu.. Ja racimo pijen kafu i čitan novine...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Veteran | Re: Što radite kad vam je na poslu dosadno... Surfam po Croportalu
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,445
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što radite kad vam je na poslu dosadno... ja recimo isto popijem kavu, telefoniram (prije sam radila na centrali i mislila da će mi telefon dosadit, -no chance )surfam po netu, to mi se ubraja kao da radim ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,702
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što radite kad vam je na poslu dosadno... gledam zene rijesavam krizaljke pricam ili slusam viceve ovisi od posla do posla
__________________ "Neke dane ili poslijepodneva uopce nismo ovdje,a u zadnje vrijeme Mi smo ovdje non-stop,osim kad smo,negdje drugdje,ali i onda bi trebali biti ovdje." A DIFESA DELLA NOSTRA FEDE... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-06-08 Lokacija: Italija Godina: 18
Poruka: 54
![]() | Re: Što radite kad vam je na poslu dosadno... Surfam po Myspaceu/Croportalu.
__________________ "Pice uklanja banalnost, a kad bi se dovoljno cesto mogao skloniti od banalnosti, mozda bi izbjegao da i sam postanes banalan." (Bukowski) |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: Što radite kad vam je na poslu dosadno... evo surfam baš upravo, ili gledam tv
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 3,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što radite kad vam je na poslu dosadno... Šta sam sa sobom? ![]() Ja pijem kavu, ali rijetko kada sam solo da mi je dosadno..... Uvijek nađem nekog za razgovor....
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Što radite kad vam je na poslu dosadno... Citat:
Šta misliš da bi mogo raditi?
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:42.

)