Pokazujem rezultate 1 do 3 od 3

Tisak, letci, posteri i priručnici

Raspravljate o temi Tisak, letci, posteri i priručnici u Posao forumu, dio Život i Stil foruma; Nism znao u kojem drugom podforumu da ovo pitam... Da li mi netko može predložiti firmu koja izrađuje postere, letke ...

Starter
    Datum registracije
    15-03-07
    Poruka
    4
    Liked
    0 times

Tisak, letci, posteri i priručnici

Nism znao u kojem drugom podforumu da ovo pitam...

Da li mi netko može predložiti firmu koja izrađuje postere, letke i sl., a da ima dobar omjer cijene i kvalitete? Neka web adresa bi bila super.

Hvala unaprijed.

Starter
    Datum registracije
    02-11-08
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

Re: Tisak, letci, posteri i priručnici

Pa javi se na ovaj E-mail. piravis123@yahoo.de Mozes dobiti naj jeftinije Fleyere,Postere-Plakate i slicno.Kvalitet iz Njemacke,sto je bez Sumnje.Sto veci Tiraz to jeftinije. Npr 5000 kom ,Fleyera 4/4 farb druck 13gr papir Znaci obe strane ca.10.5 cm x 14.9 cm cjena oko 79,- eura preuzimanje u Njemackoj na neku adresu ili sa nekim poznanikom da ti Busom prebaci u Hr Plakate oko 1000 kom, ca.42 cm x 59 cm 4/0,jednostrana stampa u boji oko 230,- eura. pa pokusaj ako jos uvijek Trebas pozz

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Re: Tisak, letci, posteri i priručnici

Citat Pravi autor: rimtutituki Pogledaj Poruke
    Nism znao u kojem drugom podforumu da ovo pitam...

Da li mi netko može predložiti firmu koja izrađuje postere, letke i sl., a da ima dobar omjer cijene i kvalitete? Neka web adresa bi bila super.

Hvala unaprijed.
    Daj to malo preciznije definiraj ili se javi na pp. Možda ti mogu nešto srediti jer radim sa nekim nakladnicima, tiskarama, itd.
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

Lajkaj nas na Facebooku