Nest bas i nema strajkasa?
Izgleda da ljudi rade pa nemaju vremena![]()
Raspravljate o temi Tko će sutra u štrajk? u Posao forumu, dio Život i Stil foruma; E ovako- pošto su zadnje vijesti na svim portalima kako sutra prosvjeta ide u štrajk onda me red da vidimo ...
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
Nest bas i nema strajkasa?
Izgleda da ljudi rade pa nemaju vremena![]()
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
Čekaj, ako ti sindikat štrajka, onda bi i ti morala štrajkat kao član sindikata, zar ne?
A inače... šta ćete kad vam vlada opali radnu obvezu?![]()
Evo, prema posljednjim informacijama, izgleda da strajka nece ni biti.
Ivo je opet uspio kupit nase sindikalne vodje.
Net.hr
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
Bit će štrajk
(¯`v´¯
`*.¸ .*´
¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸ .•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•.
Odlično pogođeno vrijeme, bas imam bilježnica za sređivat![]()
Giggs... Giggs will tear you apart... again
Da, nek me sad jebu...3 dana prije kraja kad triba dovrsit skolu... pizda in materina... ne mogu pricekat slejdeci tjedan da se rjese maturanata nego moraju jebat![]()
Ne idući tjedan imamo onu probnu državnu maturu tako da opet nema nastave tri dana![]()
Giggs... Giggs will tear you apart... again