Greška je što " tražiš"
Napiši: "nudim " usluge te i te.... znaš da su poslodavci naučili samo primati a ništa davati.![]()
Raspravljate o temi Tražim posao u Posao forumu, dio Život i Stil foruma; Znaći, tražim neki posao, bilo servis ili nešto u struci. Završio sam 1. elektrotehničku školu (Tesla), smijer elektronika/informatika. Ako vam ...
Zadnji Uredio dottore46 : 04-02-09 u 07:46
Greška je što " tražiš"
Napiši: "nudim " usluge te i te.... znaš da su poslodavci naučili samo primati a ništa davati.![]()
Javi se na mail stipebos@yahoo.com
ideš čoeče, ovo je bilo brzo, da bar ja tak mogu nać bolji posao![]()
a kakav ti je sad posa
sad radim u jednom prodajnom centru, voditelj sam odjela AV tehnike i fitnes opreme, ali radim i kao trgovac a budući da se cjenkam sa dobavljačima, onda sam valjda i komercijalist, a i izdajem što prodam u skladištu pa sam valjda i skladištar, i to za cijelih 2500 kn , i da nezaboravim, nedavno sam diplomirao i inžinjer sam zračnog prometa, i "zadovoljan" sam poslom
ma traži se nešto drugo![]()
ja sam telekomunikacijski monter,tehnicar mehatronike,specijalist racunalnih mreza...bez iskustva.. i jebat me nemogu nishta nachi..a nemresh rech da ne trazhim..od 6 mjeseca do sad poslao preko 60 molbi...bio pozvan samo na 2 razgovora..
All in all you're just another brick in the wall......
Poštovane dame i poštovana gospodo pozdrav
Tek sam se registrirao, gledam i čitam kako svi kukaju!
Vuxs ako želiš raditi marketing mogu ti puno pomoći a i ostalima jer su i meni tako ljudi pomogli preko foruma!
imam puno poslova za one koje žele i znaju raditi na kompijuteru. honorarno,svaki dan isplata. ove dvije riječi lijevo, znate što s njima i onda pod kontakt...
Koje dvije riječi? "Datum registracije" možda?
Ne kužim...![]()
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...