| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Posao Raspravljate o temi U kakvoj firmi radite? Jeste li zadovoljni? u Život i Stil forumu; Radim u fabrici deterdženata...Dita Tuzla..U sluzbi marketinga... Prilicno sam zadovoljan, mada to ne mogu jos komentarisat, posto ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Demonstrating My Style | Re: U kakvoj firmi radite? Jeste li zadovoljni? Radim u fabrici deterdženata...Dita Tuzla..U sluzbi marketinga... Prilicno sam zadovoljan, mada to ne mogu jos komentarisat, posto radim tek mjesec dana..
__________________ hardcore esto es para mi gente siempre presente |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 3,547
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U kakvoj firmi radite? Jeste li zadovoljni? Projektni biro... radimo sve i svašta..... prezadovoljan sam sa svime, ekipom na poslu, direktoricom i plačom nek tako i ostane ![]()
__________________ Žene pamet u glavu, a dole šta uleti!!!! |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 416
![]() ![]() | Re: U kakvoj firmi radite? Jeste li zadovoljni? Radio 4 godine u banci. Upravo prošli tjedan prešao u jednu IT firmu za konzultanta ekipa se čini ok bumo vidjeli ![]()
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. |
| | |
| | #25 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: U kakvoj firmi radite? Jeste li zadovoljni? radim za jednu slovensku firmu, u skladistu..sto se tice posla nije nikakva fizikalija ali me ubija rad na kisi, buru, snijegu..placa je nikakva ali je ekipa na poslu fenomenalna... nadam se skorim promjenama, ako ne u toj firmi onda cu potrazit srecu u nekoj drugoj
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
![]() |
| Tagovi: firmi, jeste, kakvoj, radite, zadovoljni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:20.

nek tako i ostane