| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Posao Raspravljate o temi učiteljski posa !? u Život i Stil forumu; Ne žalim se ja da je moj posao težak, nego učiteljski lagan i dobro plačen a još se štrajka. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 599
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: učiteljski posa !? Ne žalim se ja da je moj posao težak, nego učiteljski lagan i dobro plačen a još se štrajka. Cijenim ja obrazovanje mnogo više nego što misliš, za svoje obrazovanje sam si sam kriv ali to je neka druga priča. Mnogi nemaju priliku ići na fakultet. |
| | |
| | #22 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 22
Poruka: 3,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: učiteljski posa !? Evo i ja nešto da kažem na ovu temu kao buduća učiteljica. Bila sam dva puta na praksi i prisustvovala nastavi i čak i držala neke časove ali za to sam morala baš da se spremim (da bih držala časove). I mogu reći da je baš naporan posao, iz ove neke perspektive kad sam starija i svesnija kako se to uopšte podnosi. Inače, sam rad sa decom je mnogoo težak i isrpljuje puno strpljenja ali ja volim decu i to mi nekako ne ide teško. I ovde kod nas prosvetni radnici imaju problema sa platama, stalno nešto kasne, pa tu su štrajkovi itd... Ali opet sve više se otvaraju privatne osnovne škole koje imaju dobru platu (zavisi od fonda časova, radnog staža) a opet imaju bolju mogućnost za rad sa decom (bolje i urednije učionice, bolje laboratorije za na primer biologiju...)... Ko kaže da je lak posao, teško se prevario.Jeste možda lak fizički , ne skačeš, ne jurcaš nigde, sediš za katedrom ali pripremanje za čas, pa obnova celog gradiva iz svakog predmeta,pa mislim hiljadu stvari i još plus dovodjenje u red i samu decu , a poznato je da nisu sva deca mirna i poslušna.
__________________ ♥ |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 972
![]() ![]() ![]() | Re: učiteljski posa !? Citat:
I što se tiče školskih izleta. Ta ne misliš valjda da je super cijeli dan držati na oku 30-ero tuđe djece i paziti da im se ništa ne dogodi? Ta hajde, golema je to odgovornost. Zadnji Uredio M@tej@ : 16-01-08 u 19:03. | |
| | |
| | #25 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: učiteljski posa !? Citat:
Evo ti link (ovo je dovoljno): have fear Ovo ti je inače moja stranica, pogledaj pa čemo još porazgovarati. | |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,838
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: učiteljski posa !? Citat:
__________________ [0:37:18] damir says: konkretnost me jebe,volim okolo jer je to za mene uvik bilo bliže | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: učiteljski posa !? Davore....svaki posao je težak na svoj način. I tvoj i učiteljski.......Glupo je tu sad uspoređivati i nadjebavati kome je teže......pričamo o učiteljskom poslu i javilo ti se nekoliko cura koje znaju o čemu pričaju i to iz vlas. iskustva. Zar ti to nije dovoljno?
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #29 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: učiteljski posa !? Citat:
![]() | |
| | |
| | #30 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: učiteljski posa !? Puno ljudi ne cijeni učiteljski posao prije svega zbog toga što nisu ni svjesni što sve učitelji rade. Većina njih misli da učitelji dođu u 8 , odu u 13 h kad im nastava završi i to je to. Ali tu je malo više od toga. Ne rade profesori samo na nastavi. Imaju oni i za pisat puno tih priprema a i stalno nešto piskarat, ispravljat kontrolne i sl. Mama mi je radila po zamjenama kao profesor zemljopisa od 5. do 8. razreda tako da znam, stalno je nešto piskarala. A sad je pedagog (što joj i je struka) , pa sad ima more te papirologije , još više, ali razredna nastava je ipak nešto drugo. A i nije uopće lak posao, trebaš ti znat zainteresirat djecu, znati im prenijeti nekakvo znanje, a i odgovoran si za njih, ako se kojem djetetu što dogodi ti si odgovoran. A i krivo je mišljenje da su učitelji cijelo ljeto doma kao i učenici. Oni rade do sedmog mjeseca i onda opet početkom osmog mjeseca počinju. Tada dok još nema djece ne rade s djecom naravno, nego imaju razne sjednice, sređuju papire i sl. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:49.