| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Posao Raspravljate o temi učiteljski posa !? u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: Davor1507 Da se opet ubacim. Ako je tako težak zašto ste vi završile taj ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,523
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: učiteljski posa !? Isto kao kad tebe pitaju zasto nisi zavrsio faks i radis svoj teski posao?
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,120
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: učiteljski posa !? Ja na primer ne kukam da je težak posao ali kad vidim da neko umanjuje učitelje onda ću stati i odbraniti i ne složiti se sa tim da je lak posao.
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
| | #44 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: učiteljski posa !? Upravo tako. Ja još nisam završila fakultet, ali nadam se da ću jednoga dana zaista imati tu titulu profesorice. Odabrala sam to jer me privlačilo. Privlačio me sam predmet kojeg studiram, a privlačila me i sama pomisao da predajem u školi i nekome prenosim svoje znanje. Nakon srednje škole sam shvatila da ekonomija nije za mene i da se ne vidim u uredu cijeli život. To je bio još dodatni poticaj da upišem Filozofski fakultet. I ne smatram da je to najteži i najzahtjevniji posao na svijetu, ali mi jako smeta kada ljudi to omalovažavaju, a nemaju pojma o čemu pričaju. I više ne znam je li danas teže raditi kao učiteljica ili kao profesor. Sve ima svojih mana. Učiteljske smo već naveli (svakakva djeca, svakakve situacije), a bome ni ova starija djeca nisu puno bolja. Dobro je rekao anthlon, danas se profesor kao takav više uopće ne cijeni. Moraš pazit' što ćeš kome reći i koliko zaključiti da bi bio siguran da ti netko neće razbit' auto ili ti bacit' stolicu u glavu. No, kažem, svejedno me taj posao privlači i zanima, a važan je i pristup, Ako se osoba na početku ne postavi kako treba, naravno da će je 30-ero djece nadjačat' i posao će postati noćna mora. Zbog toga smatram i da taj posao nije za svakoga. Treba imati strpljenja, živaca i najvažnije - voljeti djecu i voljeti taj posao. |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: učiteljski posa !? Pa i pitali su me (vidiš u quote, ne ovom nego prijašnjem) zato i ja to vas pitam ? Citat:
Ali vi ste upisale fax starije i mudrije ako smatrate taj posao težak zašto su se odlučile za njega? Jesam ljepo napisao da nepodjebavam nego da me zanima a svi me opet napadate. | |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,120
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: učiteljski posa !? Ne, nije , pa ovo je Balkan...Ali otvaraju se privatne osnovne škole tako da se nadam da će se malo taj režim promeniti.
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: učiteljski posa !? Citat:
i neznam koji ja klinac radim ovdje i komentiram.....sory...ja sam odgajatelj..al slično je... | |
| | |
| | #49 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,458
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: učiteljski posa !? Citat:
oprosti ali odgajatelj nije isto što i učitelj,al nije tako..? sigurno bitne razlike i odgovornosti imaju između ta dva posla.. to da voliš posa to je super za tebe i sigurno si u manjini u RH.. ![]() btw,moja sestra radi isti taj posa ko i ti,a i isto ga voli,radi u zg.. | |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: učiteljski posa !? nije zato sam i napisala ono dole...ali dosta stvari imaju zajedničko..isto radiš sa djecom,nastojiš ih nešto naučiti i koliko-toliko uputiti na pravi put... ako i seka radi taj posao onda znaš o čemu pričam...ja u gradiški,ona u zagrebu al svagdje klinci isti.... i još bi samo htjela napisati što se tiče učitelja...moje mišljenje je da im posao nije težak,al da trebaju imati veću plaću...mislim da je između plaće odgajatelja i učitelja razlika u nekih 1000 kuna(naravno veća učiteljima) a ipak su oni studirala 2 godine više od odgajatelja |
| | |
![]() |
« POSAO HOSTESE
|
burza rada »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:08.