Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Posao
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Posao Raspravljate o temi učiteljski posa !? u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: Davor1507 Da se opet ubacim. Ako je tako težak zašto ste vi završile taj ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-01-08, 11:55   #41 (permalink)
samo prazna lutka, i to polovnjača

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,523
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti
Re: učiteljski posa !?

Citat:
Pravi autor: Davor1507 Pogledaj Poruke
Da se opet ubacim. Ako je tako težak zašto ste vi završile taj fax i radite taj posao?
Ne podjebavam zaista me zanima.
Isto kao kad tebe pitaju zasto nisi zavrsio faks i radis svoj teski posao?
Odgovori sa citatom
Star 17-01-08, 11:56   #42 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 31
Poruka: 4,458
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: Davor1507 Pogledaj Poruke
Da se opet ubacim. Ako je tako težak zašto ste vi završile taj fax i radite taj posao?
Ne podjebavam zaista me zanima.

pa nemožeš davore tom logikom kroz žvot,ko radi posa koji voli i ko može reći da ima lagan posa...možd jedino dr.ivo sanader
carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-01-08, 12:05   #43 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,120
Lulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavan

Ja na primer ne kukam da je težak posao ali kad vidim da neko umanjuje učitelje onda ću stati i odbraniti i ne složiti se sa tim da je lak posao.
Odgovori sa citatom
Star 17-01-08, 12:09   #44 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,141
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
Upravo tako.
Ja još nisam završila fakultet, ali nadam se da ću jednoga dana zaista imati tu titulu profesorice. Odabrala sam to jer me privlačilo. Privlačio me sam predmet kojeg studiram, a privlačila me i sama pomisao da predajem u školi i nekome prenosim svoje znanje. Nakon srednje škole sam shvatila da ekonomija nije za mene i da se ne vidim u uredu cijeli život. To je bio još dodatni poticaj da upišem Filozofski fakultet.
I ne smatram da je to najteži i najzahtjevniji posao na svijetu, ali mi jako smeta kada ljudi to omalovažavaju, a nemaju pojma o čemu pričaju.
I više ne znam je li danas teže raditi kao učiteljica ili kao profesor. Sve ima svojih mana. Učiteljske smo već naveli (svakakva djeca, svakakve situacije), a bome ni ova starija djeca nisu puno bolja. Dobro je rekao anthlon, danas se profesor kao takav više uopće ne cijeni. Moraš pazit' što ćeš kome reći i koliko zaključiti da bi bio siguran da ti netko neće razbit' auto ili ti bacit' stolicu u glavu.
No, kažem, svejedno me taj posao privlači i zanima, a važan je i pristup, Ako se osoba na početku ne postavi kako treba, naravno da će je 30-ero djece nadjačat' i posao će postati noćna mora. Zbog toga smatram i da taj posao nije za svakoga. Treba imati strpljenja, živaca i najvažnije - voljeti djecu i voljeti taj posao.
M@tej@ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-01-08, 12:15   #45 (permalink)
Akademik Foruma

carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: Lulu Bg Pogledaj Poruke
Ja na primer ne kukam da je težak posao ali kad vidim da neko umanjuje učitelje onda ću stati i odbraniti i ne složiti se sa tim da je lak posao.

možda je kod vas istočno taj posa više cijenjen ?
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-01-08, 12:31   #46 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-09-07
Godina: 26
Poruka: 673
Davor1507 ima ono neštoDavor1507 ima ono neštoDavor1507 ima ono neštoDavor1507 ima ono neštoDavor1507 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
Pa i pitali su me (vidiš u quote, ne ovom nego prijašnjem) zato i ja to vas pitam ?

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
pa nemožeš davore tom logikom kroz žvot,ko radi posa koji voli i ko može reći da ima lagan posa...možd jedino dr.ivo sanader
Pa upravo o tome govorim. Mene je naš sustav školstva natjerao da se odlučim kad sam imao 14 godina i pogriješio sam. Moje želje od onda su se promijenile. Ali ja sam poseban slučaj i bio sam na faxu i odustao sam zbog osobnih razloga nevezanih za moj uspjeh ili eventualni neuspjeh na faxu. Zato sam ranije i komentirao da cijenim znanje više nego što mislite.
Ali vi ste upisale fax starije i mudrije ako smatrate taj posao težak zašto su se odlučile za njega?
Jesam ljepo napisao da nepodjebavam nego da me zanima a svi me opet napadate.
Davor1507 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-01-08, 20:24   #47 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,120
Lulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavan

Citat:
možda je kod vas istočno taj posa više cijenjen ?
Ne, nije , pa ovo je Balkan...Ali otvaraju se privatne osnovne škole tako da se nadam da će se malo taj režim promeniti.
Odgovori sa citatom
Star 17-01-08, 20:58   #48 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 867
ivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015

Citat:
ja i ivo sanader- evo carlito možda mi nevjeruješ ali ja obožavam svoj posao i nije mi težak...baš ga radim sa guštom i svaki dan idem nasmijana na posao...obožavam svoju djecu,iako ih je 33,i ništa mi nije teško...
i neznam koji ja klinac radim ovdje i komentiram.....sory...ja sam odgajatelj..al slično je...
ivana0015 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-01-08, 21:29   #49 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: ivana0015 Pogledaj Poruke
ja i ivo sanader- evo carlito možda mi nevjeruješ ali ja obožavam svoj posao i nije mi težak...baš ga radim sa guštom i svaki dan idem nasmijana na posao...obožavam svoju djecu,iako ih je 33,i ništa mi nije teško...
i neznam koji ja klinac radim ovdje i komentiram.....sory...ja sam odgajatelj..al slično je...

oprosti ali odgajatelj nije isto što i učitelj,al nije tako..?
sigurno bitne razlike i odgovornosti imaju između ta dva posla..
to da voliš posa to je super za tebe i sigurno si u manjini u RH..
btw,moja sestra radi isti taj posa ko i ti,a i isto ga voli,radi u zg..
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-01-08, 21:42   #50 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 867
ivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015

nije zato sam i napisala ono dole...ali dosta stvari imaju zajedničko..isto radiš sa djecom,nastojiš ih nešto naučiti i koliko-toliko uputiti na pravi put...
ako i seka radi taj posao onda znaš o čemu pričam...ja u gradiški,ona u zagrebu al svagdje klinci isti....
i još bi samo htjela napisati što se tiče učitelja...moje mišljenje je da im posao nije težak,al da trebaju imati veću plaću...mislim da je između plaće odgajatelja i učitelja razlika u nekih 1000 kuna(naravno veća učiteljima) a ipak su oni studirala 2 godine više od odgajatelja
ivana0015 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:08.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114