| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Posao Raspravljate o temi ZADAR: Trazim posao hitno !!! u Život i Stil forumu; Imam 22 godine, zavrsio sam srednju Tehnicku skolu, smjer "Tehnicar za elektroniku", maturirao sa odlicnim... Od znanja imam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 86
![]() | Imam 22 godine, zavrsio sam srednju Tehnicku skolu, smjer "Tehnicar za elektroniku", maturirao sa odlicnim... Od znanja imam najvise onoga vezano za razno-raznu tehniku, informatiku, racunala... (izvučeno iz životopisa): >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Rad na računalu: - Jako dobro snalaženje na računalu, u Windowsima i ostalim programima... - Dobro poznavanje rada u MS-Office-u, osobito Word, Excel i Front Page... - Solidno poznavanje hardware-a i software-a općenito... - Ponešto znanja i u Adobe Photoshop-u, retuširanje fotografija i sl. Engleski jezik: - Čitanje: dobro - Pisanje: dobro - Govor: dobro Radno iskustvo: Neko vijeme servisirao računala... Osobito softwerski dio... Prevodio tekstove s engleskog na hrvatski jezik... Radio na gradilištima i u radioni, u firmi koja se bavila postavljanjem ograda, vrata, rukohvata... i sl. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Ako netko ima, nek se javi na email... lindemann@net.hr Hvala! |
| | |
![]() |
| Tagovi: hitno, posao, zadar |
« Ericsson NT
|
POSAO HOSTESE »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:04.