Stranica 2 od 2 PrvoPrvo 12
Pokazujem rezultate 11 do 12 od 12

Zaštita na radu

Raspravljate o temi Zaštita na radu u Posao forumu, dio Život i Stil foruma; Ma skuzio sam ja sto si ti htio reci. Ja jesam rekao to u praksi jer zaista se zakon o ...

prof. Foruma Avatar od korisnika Morpheus
    Datum registracije
    10-10-05
    Starost
    34
    Poruka
    1,170
    Liked
    0 times

Re: Zaštita na radu

Ma skuzio sam ja sto si ti htio reci.
    Ja jesam rekao to u praksi jer zaista se zakon o zastiti na radu u praksi nepostiva ili ti ga se postiva ali kaznjavaju se mali poslodavci a koje-kakvi tajkuncici ne
    to me zalosti i to jako.
    Mislim da smo si mi radnici sami tome krivi jer se u vecini slucajeva neznamo izboriti za sebe i to kolektivno tu posebno stavljam Zaštitare jer mi je to najpoznatije. (Al dobro to je neka druga tema)
    ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva
    Slicke su podjeljene Jao Dadyyy

Starter
    Datum registracije
    06-03-10
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

Re: Zaštita na radu

Bok,Visio. Imam jedan slučaj za tebe.
    Radnik sam jedne kooperantske firme koja djeluje u sklopu jednog našeg brodogradilišta.Poslovi koje moja firma obavlja u rangu su onih koje obavljaju radnici brodogradilišta,u nekim slučajevima i teži i rizičniji.Problem je sljedeći: Radnici brodogradilišta zbog nepovaljnih uvjeta rada imaju mjesečnu naknadu od min. 600kn i benificirani radni staž, a u mojoj firmi koja radi u u istim,ako ne i težim uvjetima radnici imaju NIŠTA. Ni dodatka,ni benificije,čak ni za mene koji intezivno puno radim sa mosnom dizalicom. U više navrayta smo apelirali na vodstvo firme da nam daju bar jednake uvjete kao i radnicima brodogradilišta,ali uzalud. Po njihovim riječima stvar staje na financijskom direktoru koji ne dopušta da išta od toga dobijemo. Ja mislim da nas gadno muljaju i da to nema nikakve veze s nikim od njih nego samo i isključivo sa zakonom.
    Pomagaj brate.....
    P.S. Sindikat u našoj firmi ne postoji

Stranica 2 od 2 PrvoPrvo 12

Lajkaj nas na Facebooku