| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Posao Raspravljate o temi Zaštitari u Život i Stil forumu; Pa kao prvo da vas sve pozdravim dugo me nije bilo. Malo sam pregledao sve teme i ovu nisam nasao ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zaštitari Pa kao prvo da vas sve pozdravim dugo me nije bilo. Malo sam pregledao sve teme i ovu nisam nasao a tema je aktualna u zadnje vrjeme u nasim novinama posebno. Što mislite o ovom zanimanju? Osobno sam izgubio jednog kolegu i malo me to potreslo a onda naiđem na kojekakve komentare svugdje po netu gdje nas blate i govore o nama ko o zadnjem smeču u najmanju ruku,što jasno nije istina. Evo to je to bas me zanima gdje ce nas ova tema odvesti. Znam da ste super ekipa i da ce vjerojatno biti dobrih komentara na ovo a i onih zlocestih kojima cu pokusati objasniti ovo zanimanje.
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: Zaštitari Oko zaštitara bi se dalo raspravljat... Kao zanimanje je katastrofa...zakon u ovoj državi ne štiti niti podržava zaštitarstvo kao zanimanje ! Plaće male,prava radnika nikakva,itd. Zanimljivo je i to što je i liječnički pregled jadan jer stvarno svakakvi kreteni rade kao zaštitari. Sve u svemu...jad i bijeda !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA Zadnji Uredio sahasa : 10-11-06 u 20:35. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zaštitari Da ok raspravljat bi se fakat moglo o tome jako puno,tu se slažem. Što se tice zakona zakon štiti isto ko policajce s obzirom na zakonske ovlasti svakog zaštitara tj. moze zaštitar sve što može policajac na cesti osim što se razlikuje u samo dvije stvari zaštitar nesmije lišiti slobode nego smije zadrzati osobu u činjenju kaznenog djela do dolaska policije. I nesmije legitimirati osobe na javnoj površini osim ako ta površina nije mjesto koje on osigurava za što mora imati radni nalog i suglasnost policije. Sve ostale ovlasti su iste ko kod policije znaci mora se drzati zakona kada smije upotrijebiti vatreno oruzje kada smije primjeniti tjelesnu snagu ili sluzbenog psa. itd. A sad o lječnićkom pregledu isti je skroz isti pregled koji prolaze vojska i policija ali za ono da ima svakakvih kretena to se slazem ali ima ih svugdje pa i u gore spomenutim zanimanjima,samo hvala bogu da ima decki koji svoj posao odrađuju profesionalno i vole to raditi ma koliko to bilo opasno i ma koliko god lose bili plačeni. Ti si jedini nešto napisao i to dobro volio bi kad bi se malo rasprava proširila da vidim druga razmisljanja.
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Purger | Re: Zaštitari Drugi izgleda nisu upućeni u problem ovog zanimanja u ovoj državi ili ih jednostavno ne interesira !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zaštitari Pa bojim se da je tako. Mišljenja sam da bi malo trebalo svima otvoriti oći o ovom zanimanju. Kad Čuvas nekoga kome su provalili u kucu i ti sjedis u autu cjelu noc da ti ljudi mirno spavaju i onda ti ujutro dođu do tebe i kazu ti: "hvala ti na ovome veceras zbilja smo mirno spavali" to ti da snagu za dalje. Malo je takvih ljudi vecini smo mi stoka maloumna i niš koristi idioti napuhani i bahati ali nije to baš tako.
| | |
| | #7 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Zaštitari par frendova/poznanika mi rade kao zaštitari za jednog hrvatskog velepoduzetnika,nećemo mu reć ime samo ćemo reć da ima zanimljiv vozni park... uglavnom prava nema nikakvih,plaća je mizerna u odnosu na broj radnih sati koje odrade mjesečno a i slobodnog vremena nemaju gotovo nikad. u svakom slučaju posao sigurno nije manje vrijedan od ostalih i nema nikakvog razloga da bi se osobe koje rade kao zaštitari trebali tretirati kao "zadnje smeće",iako u svakom žitu ima kukolja pa tako i među zaštitarima. uglavnom situacija kod nas je kao i u većini zanimanja,a to je iskorištavanje radne snage,samo neki od ovih ljudi svakodnevno nose glavu u torbi a za to nisu adekvatno plaćeni...
__________________ ...over and out for a while... |
| | |
| | #8 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zaštitari Citat:
Nije bas tako dali je iko radio 260 radnih sati i za to dobijo 3.500 kn i tako 6mj e ti decki bas tako rade nose glavu u torbi za nis tj za tuđe jahte. neopravdavam cin samoubojstva ali niko bas niko ko to neradi nezna kakav je to psihicki napor ode ti psiha da nekazem kam. A ti ljudi nebi smjeli radit duze od 12 sati dnevno da bas radi se i po 24h i po 36h bez slobodnog. Ovo napisano nije napad na nikoga osobno ali to je samo Istina pa koga zaboli bas me briga.
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Zaštitari vrlo tesko zanimanje sa puno rada, ako se sta desi ti si kriv, kad nest dobro napravis netko drugi preuzme zasluge, mozes dobit metak samo tako, a placa jad i bijeda
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Zaštitari Ja bih se složila sa Sahasom..... ....zanimanje je potcijenjeno do bola, plaće su jadne da jadnije ne mogu biti, mislim da se te ljude i preolako shvaća (naravno i njihov posao)..... Znam masu zaštitara i mogu reći da ih ima puno puno koji mi ne odgovaraju u takvu vrstu posla....ono- boje se svoje sjene ili su preživčani da bi tako nešta (po mom mišljenju) mogli raditi, također ih znam par koji imaju 20 kg sa krevetom- pa se uvijek zapitam šta on jadan može zaštiti Itd. ....da ne duljim dalje....mislim da bi trebali bitii veći kriteriji prilikom zapošljavanja ljudi u tu struku, jer ovako često ta struka baš zbog neodgovarajućih ljudi u njoj ispadne smiješna i ljudi je potcjenjuju....što nikako kao odgovorna i zahtjevna struka nije zaslužila.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: zas titari, zastita, zastitari |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:56.

Itd. ....da ne duljim dalje....mislim da bi trebali bitii veći kriteriji prilikom zapošljavanja ljudi u tu struku, jer ovako često ta struka baš zbog neodgovarajućih ljudi u njoj ispadne smiješna i ljudi je potcjenjuju....što nikako kao odgovorna i zahtjevna struka nije zaslužila....