| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Posao Raspravljate o temi Zaštitari u Život i Stil forumu; gle daleko od toga sumlja je tu bas zbog toga sto su vec tri pljacke izvrsene na njemu ali ako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zaštitari gle daleko od toga sumlja je tu bas zbog toga sto su vec tri pljacke izvrsene na njemu ali ako je krim obradom tj. poligrafom decko prosao kako policija kaze onda je prosao i fakat mi je zao sto su ga odmah osudili bez suđenja, na to nitko nema pravo. Namjerno sam cekao razvoj situacije da bi mogao komentirati sve to.
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-08-07 Godina: 48
Poruka: 9
![]() | Re: Zaštitari Zanimanje zaštitara je jako potcijenjeno u Hrvatskoj. Ako netko zna engleski, a stvarno se pronalazi u ovom fahu, bolje neka se certificira za bodyguarda, i potraži posao u recimo Engleskoj.
__________________ http://www.kruzeri.com/ |
| | |
| | #43 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,426
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zaštitari ja sam 4.5 godine radila u neposrednom kontaktu sa zaštitarima, haha, čak sam imala proforme i iskaznicu od te agencije, haha...zaštitari su ljudi koji su jako malo plaćeni, a glava im je u torbi 0-24, pogotovo dečki koji rade dostave novca. zaštitari u smislu fizičke zaštite na nekom objektu su u mogućnosti reagirati jedino ukoliko neki ''bukadžija'' pravi nered jer čeka u redu, ili bakica kojoj još novac nije legao na račun, u svim ostalim situacijama, odnosno kad dođe do upotrebe oružja (ukoliko ostanu živi) će proći toliko procedura, je li trebao, je li moglo bez toga, šta bi bilo da je stajao tik iza vrata, šta bi bilo da je imao repetiran pištolj!?!.. i znate šta su rekli tipu kad je pucao za pljačkašom:''ma što si pucao, jebeš pare'', čovjek je umalo ispalio na živce (s tim da kad pucaš na nekoga, očekuješ na netko njegov dođe malo vježbat streljaštvo na tebi, ili na nekom tvom jel...) Također sam gledala, današnje pljačke traju do max 2 minute, i to su uigrane ekipe koje imaju nacrte prostora, kasa i ostalog, i obično nekog ''prijatelja'' iznutra... haha gledala sam i snimku pljačkaša koji su, imala sam dojam, gledali neki film neposredno prije pljačke, umalo se sami nisu poubijali, ja sam se kidala od smijeha, skaču po pultovima, ruše vješalice za kapute, i koliko god smiješno bilo takvi su najopasniji za potegnut obarač. Također na jednoj od snimaka je bilo kako ulazi pljačkaš, baš kao u filmu upuca zaštitara, i samo prođe dalje, i jebeš život, i plaću od 300€... |
| | |
![]() |
| Tagovi: zas titari, zastita, zastitari |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:17.

od te agencije, haha...