| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Posao Raspravljate o temi Životopis u Život i Stil forumu; kako da ga napisem? studos sam,trebam ga slat nekoj firmi! sto je sve potrebno? u par natuknica,ako netko ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Životopis ja taj i taj, rodio se tu i tu tad i tad, išao u tu i tu školu, radio to i to uglavnom samo melji, ko da to netko čita
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Životopis ako previše namelješ sigurno neće čitati, zato beka bude kratko i sažeto. nemoj se previše hvaliti nego se drži činjenica jer sve se lako otkrije i provjeri. što podpitanjima, što telefonom.. i pogledaj ovdje, imaš još savjeta: HZZ - Hrvatski zavod za zapošljavanje možeš čak i stvoriti svoj profil, kao i na 'moj posao' i posao.hr, pa napisati životopis korak po korak. sretno! ![]()
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Životopis Imam i ja svoj, manje od jedne stranice A4 na kompu, s većim proredom ,...nemoj pisat puno toga, uglavnom ime i prezime, adresu, zavrsenu skolu/faks, neke posebne vještine i znanja, sudjelovanja negdje šta ima veze sa traženim poslom i sl. Dosad su svi čitali di sam ja slala. I pitali o tome šta sam pisala.
__________________ |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:25.