Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Povijesne Teme
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Povijesne Teme Raspravljate o temi 11. rujna - odajmo počast početku kraja u Znanost forumu; zao mi je tih ljudi i tog sto se dogodilo,ali mislim da je to amerima na neki nacin bilo ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-10-07, 20:03   #11 (permalink)
Starter

Datum registracije: 25-10-07
Godina: 22
Poruka: 26
custodis se izdvaja iz mase
Re: 11. rujna - odajmo počast početku kraja

zao mi je tih ljudi i tog sto se dogodilo,ali mislim da je to amerima na neki nacin bilo i potrebno.da se malo zapitaju zasto ih toliko nacija ne voli.nemozes vladati tudim zemljama na njima neodgovarajuci nacin.
Odgovori sa citatom
Star 29-10-07, 20:24   #12 (permalink)
Starter

Datum registracije: 26-10-07
Poruka: 65
trekcro se izdvaja iz mase

Živo Muhamed Osama Bin Laden pa on je jedina protu teža debili Bushu!
Odgovori sa citatom
Star 30-10-07, 06:53   #13 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-02-07
Godina: 56
Poruka: 689
tonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: trekcro Pogledaj Poruke
Živo Muhamed Osama Bin Laden pa on je jedina protu teža debili Bushu!
Zar je moguče da postoje ljudi koji podržavaju terorizam kao ti napr i forumaš prije tebe. Što je to tebi debil Bush učinio da bi tako govorio i podržavao terorizam i opravdavao učinjeno od strane islamskih ekstremista.

Zadnji Uredio tonini : 30-10-07 u 06:55.
tonini je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-10-07, 10:33   #14 (permalink)
Starter

ja mislim da je trekcro pogresno shvatio moj post i malo zabrijao.ja ne podrzavam terorizam,bas naprotiv.
Odgovori sa citatom
Star 30-10-07, 10:43   #15 (permalink)
Uvaženi forumas

tonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: custodis Pogledaj Poruke
ja mislim da je trekcro pogresno shvatio moj post i malo zabrijao.ja ne podrzavam terorizam,bas naprotiv.
Dobro ako te je krivo shvatio, ali to samo dokazuje da ima ljudi koji podržavaju terorizam, a to znači da nigdje nitko više nije siguran.
A što se tiče USA, da li se ona miješa ili ne to je stvar gledanja. Ja isto to mješanje ne odobravam, ali kad gledam iz drugog kantuna USA je jedna od najnaprednijih država na svjetu, sa modernom tehnologijom, gospodarstvom itd. Pa tamo socijalna pomoč na koju imaju pravo skoro pa svi je veča nego prosječna plača kod nas.
I na kraju zašto uopče ljudi žele iči živjeti u USA pa i traženjem političkog azila, bježanjem priko granica itd kad ta USA nevalja kao država, nemoralna, licemjerna, osvajačka, sotonina država i slično.
Odgovori sa citatom
Star 30-10-07, 10:44   #16 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-08-05
Godina: 20
Poruka: 1,252
Casey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

Citat:
Pravi autor: tonini Pogledaj Poruke
Zar je moguče da postoje ljudi koji podržavaju terorizam kao ti napr i forumaš prije tebe. Što je to tebi debil Bush učinio da bi tako govorio i podržavao terorizam i opravdavao učinjeno od strane islamskih ekstremista.
Donija mu je demokraciju, tehnološki napredak, životni standard, medicinski napredak, obrisa mu je slinavi nos, ali to mu ne odgovara.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-10-07, 10:58   #17 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: Casey Pogledaj Poruke
Donija mu je demokraciju, tehnološki napredak, životni standard, medicinski napredak, obrisa mu je slinavi nos, ali to mu ne odgovara.
Da, točno, i za to im postavljaju bombe, a određeni to podržavaju i potiču. (da če imat 72 djevice, kad dođe na nebo islično)
Odgovori sa citatom
Star 30-10-07, 11:33   #18 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 28-05-04
Godina: 30
Poruka: 1,355
kreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: tonini Pogledaj Poruke
Dobro ako te je krivo shvatio, ali to samo dokazuje da ima ljudi koji podržavaju terorizam, a to znači da nigdje nitko više nije siguran.
A što se tiče USA, da li se ona miješa ili ne to je stvar gledanja. Ja isto to mješanje ne odobravam, ali kad gledam iz drugog kantuna USA je jedna od najnaprednijih država na svjetu, sa modernom tehnologijom, gospodarstvom itd. Pa tamo socijalna pomoč na koju imaju pravo skoro pa svi je veča nego prosječna plača kod nas.
I na kraju zašto uopče ljudi žele iči živjeti u USA pa i traženjem političkog azila, bježanjem priko granica itd kad ta USA nevalja kao država, nemoralna, licemjerna, osvajačka, sotonina država i slično.
Ja mislim da baš nemaju neku super mega bajnu socijalnu pomoč. Šta nije USA što se socijalne pomoči tiče jedna od - kako bi to nazvao - najnedarežlivijih (sorry na izrazu nisam znao drugi) bogatih država na svijetu? Znam da su Skandinavci, Švabe pa čak i Kanađani jaki što se toga tiče, ali Ameri?
Odgovori sa citatom
Star 30-10-07, 11:43   #19 (permalink)
Starter

sam terorizam kao terorizam je danas nacin ratovanja,takvi ce se voditi ratovi u buducnosti.ne moraju teroristi biti samo muslimani.pogledaj iru,prije bi stao na njihovu stranu nego na stranu velike britanije.
Odgovori sa citatom
Star 30-10-07, 12:01   #20 (permalink)
Starter

Datum registracije: 26-10-07
Poruka: 65
trekcro se izdvaja iz mase

Moj prijateljski savjet više znanja iz povjesti,jer ona je učiteljica života,a onda možemo u neke dublje rasprave vezano za amerikance!
Ne podržavam terorizam ni u kojem obliku,pa i pod krinkom demokracije!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kraja, odajmo, pocast, pocetku, rujna

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:08.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108