| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Povijesne Teme Raspravljate o temi 11. rujna - odajmo počast početku kraja u Znanost forumu; zao mi je tih ljudi i tog sto se dogodilo,ali mislim da je to amerima na neki nacin bilo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-10-07 Godina: 22
Poruka: 26
![]() | Re: 11. rujna - odajmo počast početku kraja zao mi je tih ljudi i tog sto se dogodilo,ali mislim da je to amerima na neki nacin bilo i potrebno.da se malo zapitaju zasto ih toliko nacija ne voli.nemozes vladati tudim zemljama na njima neodgovarajuci nacin.
__________________ SCIO NIHLI SCIO |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 689
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 11. rujna - odajmo počast početku kraja Zar je moguče da postoje ljudi koji podržavaju terorizam kao ti napr i forumaš prije tebe. Što je to tebi debil Bush učinio da bi tako govorio i podržavao terorizam i opravdavao učinjeno od strane islamskih ekstremista.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! Zadnji Uredio tonini : 30-10-07 u 06:55. |
| | |
| | #15 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 11. rujna - odajmo počast početku kraja Citat:
A što se tiče USA, da li se ona miješa ili ne to je stvar gledanja. Ja isto to mješanje ne odobravam, ali kad gledam iz drugog kantuna USA je jedna od najnaprednijih država na svjetu, sa modernom tehnologijom, gospodarstvom itd. Pa tamo socijalna pomoč na koju imaju pravo skoro pa svi je veča nego prosječna plača kod nas. I na kraju zašto uopče ljudi žele iči živjeti u USA pa i traženjem političkog azila, bježanjem priko granica itd kad ta USA nevalja kao država, nemoralna, licemjerna, osvajačka, sotonina država i slično.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! | |
| | |
| | #17 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 11. rujna - odajmo počast početku kraja Da, točno, i za to im postavljaju bombe, a određeni to podržavaju i potiču. (da če imat 72 djevice, kad dođe na nebo islično)
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 11. rujna - odajmo počast početku kraja Citat:
Znam da su Skandinavci, Švabe pa čak i Kanađani jaki što se toga tiče, ali Ameri?
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-10-07 Godina: 22
Poruka: 26
![]() | Re: 11. rujna - odajmo počast početku kraja sam terorizam kao terorizam je danas nacin ratovanja,takvi ce se voditi ratovi u buducnosti.ne moraju teroristi biti samo muslimani.pogledaj iru,prije bi stao na njihovu stranu nego na stranu velike britanije.
__________________ SCIO NIHLI SCIO |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-10-07 Lokacija: Virovitica
Poruka: 65
![]() | Re: 11. rujna - odajmo počast početku kraja Moj prijateljski savjet više znanja iz povjesti,jer ona je učiteljica života,a onda možemo u neke dublje rasprave vezano za amerikance! Ne podržavam terorizam ni u kojem obliku,pa i pod krinkom demokracije!
__________________ "FALI CESTU,DRŽ SE ŠUME" deda |
| | |
![]() |
| Tagovi: kraja, odajmo, pocast, pocetku, rujna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:08.

Znam da su Skandinavci, Švabe pa čak i Kanađani jaki što se toga tiče, ali Ameri?