| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Povijesne Teme Raspravljate o temi 11. rujna - odajmo počast početku kraja u Znanost forumu; ZA trekcro , sa dužnim poštovanjem! Očito, tvoja dva posta sadrže dvije suprotnosti, nespojive, i to onaj prvi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 57
Poruka: 897
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 11. rujna - odajmo počast početku kraja ZA trekcro, sa dužnim poštovanjem! Očito, tvoja dva posta sadrže dvije suprotnosti, nespojive, i to onaj prvi citiram i ističem Živo Muhamed Osama Bin Laden pa on je jedina protu teža debili Bushu! i drugi Moj prijateljski savjet više znanja iz povjesti,jer ona je učiteljica života,a onda možemo u neke dublje rasprave vezano za amerikance! Ne podržavam terorizam ni u kojem obliku,pa i pod krinkom demokracije! pa mi nije jasno kome bi ti to držao lekcije iz povjesti i sa kim bi ti raspravljao o nečemu što očito ni ti sam neznaš što predstavlja a niti što pišeš ili zaboraviš što si napisao u postu sat dva prije. Daj molim te lijepo pojasni mi ova tvoja dva posta.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-10-07 Lokacija: Virovitica
Poruka: 65
![]() | Re: 11. rujna - odajmo počast početku kraja pa govorili smo o terorizmu,a ti si amerikace kovao u zvjezde,pa sam napisao više znanja iz povjesti,jer su i ameri teroristi,pa oni su stvorili bin ladena i financirali alkaidu u afganistanu,za vrijeme kada su rusi bili tamo.
__________________ "FALI CESTU,DRŽ SE ŠUME" deda |
| | |
| | #23 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 11. rujna - odajmo počast početku kraja Citat:
11. rujna - odajmo počast početku kraja a vi na to odgovorili sa svojim postom citiram Živo Muhamed Osama Bin Laden pa on je jedina protu teža debili Bushu! ne navodeči vaše daljnje postove koji su kontradiktorni. Bin Ladenova obitelj je jedna od najbogatijih obitelji čije se bogastvo temelji na nafti, a on sam ima ogroman prihod od nafte koju ne prodaje amerima nego Evropljanima, pa sad tko potiče terorizam. Njega nisu stvorili ameri već svi oni koji potiču ekstremni islam.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| 4nick8or | Re: 11. rujna - odajmo počast početku kraja ja vam svima toplo preporučavam da pogledate prvo ovaj dokumentarni film pa da onda svi lijepo komentirate ko je terorista, i što su interesi terozima, pa će vam biti jasno ko dan, kao što vam je jasno i da Poljski graničari nisu napali Nacističku Njemačku i da to nije bio pravi razlog početku WWII. Loose Change 2
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| 4nick8or | Re: 11. rujna - odajmo počast početku kraja Citat:
ali da je sjajna - nije, ja osobno tamo nebi otišao ni da mi plate.
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,111
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 11. rujna - odajmo počast početku kraja ma daj. SAD ima preko 300.000.000 stanovnika tako da taj broj pedofila i otmičara ništa ne znači. koliko onda ih ima u Kini? ljudi su svuda isti i to je činjenica. SAD nije savršena zemlja, a mi ka jesmo, ili Europa? btw ne bi ni ja iša u SAD ali usput ne bi ni u Zg (ne uspoređujem Zg sa SAD ) |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,297
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 11. rujna - odajmo počast početku kraja marinkoM8 ; Europa je Dom kulture prema Americi. Valjda su oni najgori iz Europe emigrirali. ![]() A sta se tice 11.rujna , ne volim kad stradavaju nevini, ali koliko je nevinih ljudi stradalo u Iraku, pa im nitko ne odaje pocast. I nemojmo se zavaravat da je do zbog terorizma, nevini ljudi umiru zbog nafte, a strah od terorizma je samo opravdanje za ono sta oni rade. Koliko su samo nevinih ljudi ubili atomskim bombama(Hirošima i Nagasaki). I sad da ja placem zbog njih i odajem im pocast? No way.
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,111
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 11. rujna - odajmo počast početku kraja eva evice tih 3000 ljudi su nevini. aa to da ljudi u iraku ginu zbog nafte je istina ali ginu i radi tebe. da te pitam jesi se danas vozila autom, autobusom, griješ li se na plin, pišeš li na kompu koji struju dobiva iz termoelektrane - ljutiš li se kad poskupi benzin - jedeš li hranu koja je kamionima došla u dućane gdje si ih kupila - mogao bi ofvako nastavit danima- možeš li ti bacit kamen na ameriku jer zbog SAMO njihovih interesa ubijaju jadne iračane pa ovi uzvraćaju ubijajući civile na Manhattenu |
| | |
| | #29 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 11. rujna - odajmo počast početku kraja Evo bija san odusta ali moran napisati i ovo nek van bude onako kako vi kažete, prihvaćam, največe zlo ovog svita je Amerika, ruka sotone, lucifera, Armagedon i sve iskonsko zlo a sirota Osama Bin Laden, dobrotvor, jagnje božje, anđel mira, spasitelj. Ali, da ne ostane nedorečeno, pedofila, zlostavljača svojih obitelji, prostitutki, kockara, narkomana, ološa, lopova, prevaranata, ima svagdje gdje obitava čovjek, tako je od postanka svita i dok bude ove beštije od čovika tako če biti i niti jedno područje ove Zemlje neče biti izuzeto gdje je čovik. A ako baš hočete onda možda ima više pedofila u Hrvatskoj u odnosu na broj stanovnika nego i USA.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
| | #30 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 31
Poruka: 1,352
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 11. rujna - odajmo počast početku kraja Zato u hrvatskoj i u europi nema geta kao u USA. Svaki veći grad ima dijelove u koje obični smrtnik ne smije stupiti jer ga upucaju za sekundu. Tu sliku amerike si zaboravio.
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
![]() |
| Tagovi: kraja, odajmo, pocast, pocetku, rujna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:04.

)