Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Povijesne Teme
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Povijesne Teme Raspravljate o temi 11. rujna - odajmo počast početku kraja u Znanost forumu; ZA trekcro , sa dužnim poštovanjem! Očito, tvoja dva posta sadrže dvije suprotnosti, nespojive, i to onaj prvi ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 30-10-07, 12:47   #21 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-02-07
Godina: 57
Poruka: 897
tonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznat
Re: 11. rujna - odajmo počast početku kraja

ZA trekcro, sa dužnim poštovanjem!

Očito, tvoja dva posta sadrže dvije suprotnosti, nespojive, i to onaj prvi citiram i ističem
Živo Muhamed Osama Bin Laden pa on je jedina protu teža debili Bushu!

i drugi

Moj prijateljski savjet više znanja iz povjesti,jer ona je učiteljica života,a onda možemo u neke dublje rasprave vezano za amerikance!
Ne podržavam terorizam ni u kojem obliku,pa i pod krinkom demokracije!

pa mi nije jasno kome bi ti to držao lekcije iz povjesti i sa kim bi ti raspravljao o nečemu što očito ni ti sam neznaš što predstavlja a niti što pišeš ili zaboraviš što si napisao u postu sat dva prije.
Daj molim te lijepo pojasni mi ova tvoja dva posta.
Odgovori sa citatom
Star 30-10-07, 22:18   #22 (permalink)
Starter

Datum registracije: 26-10-07
Poruka: 65
trekcro se izdvaja iz mase

pa govorili smo o terorizmu,a ti si amerikace kovao u zvjezde,pa sam napisao više znanja iz povjesti,jer su i ameri teroristi,pa oni su stvorili bin ladena i financirali alkaidu u afganistanu,za vrijeme kada su rusi bili tamo.
Odgovori sa citatom
Star 31-10-07, 07:26   #23 (permalink)
Uvaženi forumas

tonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: trekcro Pogledaj Poruke
pa govorili smo o terorizmu,a ti si amerikace kovao u zvjezde,pa sam napisao više znanja iz povjesti,jer su i ameri teroristi,pa oni su stvorili bin ladena i financirali alkaidu u afganistanu,za vrijeme kada su rusi bili tamo.
S ovim bi prikinija raspravu sa vama, jer ako je naslov teme bio citiram

11. rujna - odajmo počast početku kraja

a vi na to odgovorili sa svojim postom citiram

Živo Muhamed Osama Bin Laden pa on je jedina protu teža debili Bushu!

ne navodeči vaše daljnje postove koji su kontradiktorni.

Bin Ladenova obitelj je jedna od najbogatijih obitelji čije se bogastvo temelji na nafti, a on sam ima ogroman prihod od nafte koju ne prodaje amerima nego Evropljanima, pa sad tko potiče terorizam. Njega nisu stvorili ameri već svi oni koji potiču ekstremni islam.
Odgovori sa citatom
Star 31-10-07, 13:23   #24 (permalink)
4nick8or

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,421
pharaoh je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

ja vam svima toplo preporučavam da pogledate prvo ovaj dokumentarni film pa da onda svi lijepo komentirate ko je terorista, i što su interesi terozima, pa će vam biti jasno ko dan, kao što vam je jasno i da Poljski graničari nisu napali Nacističku Njemačku i da to nije bio pravi razlog početku WWII.

Loose Change 2
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-10-07, 13:28   #25 (permalink)
4nick8or

Datum registracije: 10-06-05
Poruka: 5,421
pharaoh je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Citat:
Pravi autor: tonini Pogledaj Poruke
Dobro ako te je krivo shvatio, ali to samo dokazuje da ima ljudi koji podržavaju terorizam, a to znači da nigdje nitko više nije siguran.
A što se tiče USA, da li se ona miješa ili ne to je stvar gledanja. Ja isto to mješanje ne odobravam, ali kad gledam iz drugog kantuna USA je jedna od najnaprednijih država na svjetu, sa modernom tehnologijom, gospodarstvom itd. Pa tamo socijalna pomoč na koju imaju pravo skoro pa svi je veča nego prosječna plača kod nas.
I na kraju zašto uopče ljudi žele iči živjeti u USA pa i traženjem političkog azila, bježanjem priko granica itd kad ta USA nevalja kao država, nemoralna, licemjerna, osvajačka, sotonina država i slično.
pa neznam kakva je to država u kojoj ima 600 000 (šest stotina tisuća) "registriranih" sexulnih prijestupnika pedofila (a koja je stvarna brojka boli glava) i u kojoj se godišnje otme 250 000 (dvije stotine i pedeset tisuća) dijece, doista neznam kakva je to država ali da je sjajna - nije, ja osobno tamo nebi otišao ni da mi plate.
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-10-07, 17:30   #26 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 2,111
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat

ma daj. SAD ima preko 300.000.000 stanovnika tako da taj broj pedofila i otmičara ništa ne znači. koliko onda ih ima u Kini? ljudi su svuda isti i to je činjenica. SAD nije savršena zemlja, a mi ka jesmo, ili Europa?
btw ne bi ni ja iša u SAD ali usput ne bi ni u Zg (ne uspoređujem Zg sa SAD )
marinkoM8 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-10-07, 17:47   #27 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,297
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

marinkoM8 ; Europa je Dom kulture prema Americi.
Valjda su oni najgori iz Europe emigrirali.
A sta se tice 11.rujna , ne volim kad stradavaju nevini, ali koliko je nevinih ljudi stradalo u Iraku, pa im nitko ne odaje pocast. I nemojmo se zavaravat da je do zbog terorizma, nevini ljudi umiru zbog nafte, a strah od terorizma je samo opravdanje za ono sta oni rade.
Koliko su samo nevinih ljudi ubili atomskim bombama(Hirošima i Nagasaki). I sad da ja placem zbog njih i odajem im pocast? No way.
Odgovori sa citatom
Star 31-10-07, 18:23   #28 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 2,111
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat

eva evice tih 3000 ljudi su nevini. aa to da ljudi u iraku ginu zbog nafte je istina ali ginu i radi tebe.
da te pitam jesi se danas vozila autom, autobusom, griješ li se na plin, pišeš li na kompu koji struju dobiva iz termoelektrane - ljutiš li se kad poskupi benzin - jedeš li hranu koja je kamionima došla u dućane gdje si ih kupila - mogao bi ofvako nastavit danima-
možeš li ti bacit kamen na ameriku jer zbog SAMO njihovih interesa ubijaju jadne iračane pa ovi uzvraćaju ubijajući civile na Manhattenu
marinkoM8 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-10-07, 19:31   #29 (permalink)
Uvaženi forumas

Evo bija san odusta ali moran napisati i ovo nek van bude onako kako vi kažete, prihvaćam, največe zlo ovog svita je Amerika, ruka sotone, lucifera, Armagedon i sve iskonsko zlo
a sirota
Osama Bin Laden, dobrotvor, jagnje božje, anđel mira, spasitelj.

Ali, da ne ostane nedorečeno,
pedofila, zlostavljača svojih obitelji, prostitutki, kockara, narkomana, ološa, lopova, prevaranata, ima svagdje gdje obitava čovjek, tako je od postanka svita i dok bude ove beštije od čovika tako če biti i niti jedno područje ove Zemlje neče biti izuzeto gdje je čovik.

A ako baš hočete onda možda ima više pedofila u Hrvatskoj u odnosu na broj stanovnika nego i USA.
Odgovori sa citatom
Star 31-10-07, 21:30   #30 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 28-05-04
Poruka: 1,352
kreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz mase

Zato u hrvatskoj i u europi nema geta kao u USA. Svaki veći grad ima dijelove u koje obični smrtnik ne smije stupiti jer ga upucaju za sekundu. Tu sliku amerike si zaboravio.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kraja, odajmo, pocast, pocetku, rujna

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:04.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114