| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Povijesne Teme Raspravljate o temi 11. rujna - odajmo počast početku kraja u Znanost forumu; ne bi se baš složio. pogotovo ne za europu (spomenut ću samo prošlogodišnje nerede u parizu), ali ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 11. rujna - odajmo počast početku kraja ne bi se baš složio. pogotovo ne za europu (spomenut ću samo prošlogodišnje nerede u parizu), ali nije to ni bitno. Europu i SAD je teško izjednačavat (i dobro je da je tako). to se možemo složit |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 712
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 11. rujna - odajmo počast početku kraja Citat:
Koliko se sječam iz priče moje majke moj ujac, njen brat, i još par momaka tamo davnih 50-tih kad sam ja rođen, bižali su priko granice u USA. Prošli su životnu golgotu dok tamo nisu stigli. Od njih desetak koji su krenuli stiglo ih je oko 6, ostali su uhvačeni i vračeni. Od tih samo dvojica ili trojica su ''uspila'' i po pričama mog ujaka, onaj tko nije htija raditi taj je propa, a onaj tko je mukotrpno radija, iša je korak po korak naprid i doša do kvalitetnog života za sebe i svoju obitelj te se uklopili među normalno društvo, dica im išla u Vjetnam, obožavaju Ameriku. Ti ljudi nam najbolje mogu ispričati o životu u USA. Spomenite im Osamu pa da vidite onda odgovora. Ne kujem ja USA u zvizde kako je netko napisao nego mislim da ne triba biti isključiv u stavovima o USA, odnosno da je tamo zlo i da USA stvara zlo.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! Zadnji Uredio tonini : 01-11-07 u 08:08. | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: 11. rujna - odajmo počast početku kraja 11. rujna je početak one vrste rata koja jedino preostaje malim i slabim državama. Dobro je da i SAD znaju da mogu biti tučene na njihovom tlu. Tko je najveći terorist na svijetu? SAD! |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-11-07 Lokacija: Zagreb Godina: 27
Poruka: 50
![]() | Re: 11. rujna - odajmo počast početku kraja Nisam neki štovatelj teorije zavjere ali htio bih vidjeti snimku udara aviona u pentagon.A to što je taj napad 11.9 bio dobar povod za kasniju okupaciju Iraka a o samom Bin Ladenu više nitko ni ne priča a da je u mom podrumu skriven već bi ga našli samo budi sumnjičavost.
__________________ Everyone is entitled to their own opinion, but not their own facts. |
| | |
| | #37 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,543
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 11. rujna - odajmo počast početku kraja ljudi pogledajte Zeitgeist...početak kraja je počeo odavno a okrivljavanje islama je samo tu kao paravan...uz EU postoje azijska unija, afrička unija i nešto što sam saznao sjeverno-američka unija-SAD, kanada i mexico nemaju više granica... tornjeve su sami srušili. nema tu nikakvih teorija zavjere nego samo činjenice...
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: 11. rujna - odajmo počast početku kraja Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: kraja, odajmo, pocast, pocetku, rujna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |