Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Povijesne Teme
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Povijesne Teme Raspravljate o temi 11. rujna - odajmo počast početku kraja u Znanost forumu; A i te teorije zavjere... mislim da ništa nije jednostrano... ako već i postoji zavjera SAD-a protiv svoga ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-02-08, 16:13   #41 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,326
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar
Re: 11. rujna - odajmo počast početku kraja

A i te teorije zavjere... mislim da ništa nije jednostrano... ako već i postoji zavjera SAD-a protiv svoga naroda, sigurno je da su i muslimani - teroristi u tome odgrali ulogu. Ovo je više situacija koja svima odgovara. SAD ima razloga napasti strateški bitna područija, teroristi dobivaju neprijatelja na svom područiju (što povećava broj pristaša uz njih, ako se nisu ponašali poput talibana i tlačili vlastiti narod), ionako im je bitno samo da se ubija, manje bitno koga...
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-02-08, 18:37   #42 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 3,550
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Gledala sam skoro neki dokumentarni film njihovih nevladinih organizacija i mnogi sumnjaju i dokazuju po svim i svačim (padu bliznakinji, vrsti vatre itd...) da se naime radi o nameštenom udaru tj da Al Kaida nema veze sa tim već sami Ameri...Mnogo zanimljiv dokumentarac, pogledajte ga, obavezno!
Star 24-02-08, 00:31   #43 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 1,800
marinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Lulu Bg Pogledaj Poruke
Gledala sam skoro neki dokumentarni film njihovih nevladinih organizacija i mnogi sumnjaju i dokazuju po svim i svačim (padu bliznakinji, vrsti vatre itd...) da se naime radi o nameštenom udaru tj da Al Kaida nema veze sa tim već sami Ameri...Mnogo zanimljiv dokumentarac, pogledajte ga, obavezno!
bit ću malo zločest pa ću pitat:
koliko američko priznanje kosova ima učešća u ovakvon stavu
marinkoM8 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-02-08, 01:00   #44 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Poruka: 3,550
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Znala sam da će naići ovakvo pitanje!!! Najbolje da ja ne komentarišem nigde ništa, važi?

A mogao bi i pogledati taj dokumentarac i videćeš i sam,šta uostalom želim reći....
Star 22-03-08, 22:02   #45 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 09-12-07
Poruka: 241
mate_jeb@te se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Mislim da ti klasifikacija religije u "onu koja uči ubijanju nevinih ljudi" ne drži vodu, jer bi onda demokraciju zbog njezinih posljedica mogli jednako zvati poretkom koji potiče ubojstva nevinih ljudi. Svaki pokret ima načine na koje se bore za svoje ideale i u svakom postoje militantne skupine... to ne znači da su svi muslimani ili svi demokrati naučeni ubijati ljude. Islam je druga religija po broju sljedbenika na svijetu sa nešto više od milijardu i dvijesto milijuna vjernika. Da je istina da je Islam sve njih učio ubijanju, imali bi malo veći problem od ovoga koji danas postoji.
U praksi broj militantnih muslimana ne predstavlja niti jedan promil ukupnog broja muslimana na Zemlji, jer terorističke skupine po broju članova nisu velike.
zasto ti stavljas demokraciju na jedna a islam na drugu stranu. demokracija niti je ikakav pokret niti religija i kakva je to militantna skupina u demokraciji (jedino su tu ameri za koje se moze rec da su bacila oko, i pokoju bombu, na mista di ima nafte, ali to opet ne spada u militantnu skupinu) kao naprijmjer sta je npr. al qaida ili kako se vec pise. tu te nisan skuzia sta si tia rec. ali naravno da islam nije religija koja uci ubijanju nevinih ljudi to su samo neki ljudi krivo protumacili pa rade sranja po svitu. ali to sta si ti na spram islama stavia demkraciju nisan skuzia. znan da svaki sistem, poredak itd imaju svojih mana pa tako i demokracija ali usporedba demokracije i islama koju si ti iznia nije mi jasna
Odgovori sa citatom
Star 22-03-08, 23:00   #46 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 1,609
RizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznat

Americka vlada je sama kriva sta je ugrozila građane svoje drzave,i zao mi je tih ljudi i sljedecih zrtava,sad kao trebala bih ih jace zastitit sa tim novim mjerama opreza protiv terorizma tipa upadanje u kuce bilo kad u provjerama,prisluskivanje svega i svacega,cak i onim stavljanjem nekih pizdarija u tijelo ljudi da te mogu locirat(i to sam negdi procita).Sta je najgore njih boli kurac za te ljude,i da mogu zrtvovali bi bilo koju kolicinu ljudi samo za prevlast u svitu..
Moc i novac je najgore zlo u svitu...i sve se vrti oko toga
Na kraju krajeva drzava koja je imala u svojoj povijesti građanski rat,sve govori koliko su jadni i nemocni
Kad bolje pogledas sta su amerikanci i amerika nego jebeni englezi + ostale nacije nastanjene na jednom kontinentu,i sta su englezi radili kroz povijest kad su se kolonizirali na ostale kontinente,i koliko su ti ljudi patili i bili ubijani,tada nije bilo ovakvih naoruzanja i tehnologije ko danas pa nije bilo ni teroristickih organizacija ali je bilo ustanaka i kojekavih otpora tome..
To sta su englezi radili sad radi americka vlada samo kroz bolju tehnologiju i 1000x jace naoruzanje.
Sad se to nezove "koloniziranje" sad se zove "prevlast" u svitu...
To sta vođe govore da ce se kad tad suzbit i iskorjenit terorizam je samo veliki LOL,terorizam se nemoze i nece nikad iskorjenit i sa neznam kojekakvim mjerama opreza.
Dok god je americka vlada ovakva kakva je sad pitanje je samo koliko,kad i di ce bit jos zrtava.
RizLA je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-05-08, 23:31   #47 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,359
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Citav niz cinjenica vezanih za ovaj nemio dogadaj 11.rujna:

1) New York City ima 11 slova
2) Afghanistan ima 11 slova
3) Ramsin Yuseb (terorist koji je prijetio da ce srusiti blizance 1993 godine) ima 11 slova
4) George W Bush ima 11 slova

A sad postaje još zanimljivije:

1) New York je bila jedanesta drzava SAD-a
2) Prvi avion koji se zabio u Twin Towers je bio let broj 11
3) Let 11 je imao 92 putnika. 9+2= 11
4) Let 77 koji se isto zabio u tornjeve imao je 65 ljudi. 6+5= 11
5) Tragedija se dogodila 9/11. 9+1+1= 11
6) datum (9/11) se poklapa sa Americkim brojem za hitne sluzbe (911). Opet isto, 9+1+1= 11

Slucajnost? Nastavite citati.

1) Ukupni broj poginulih putnika otetih aviona je 254. 2+5+4= 11
2) Jedanaesti Septembar je 254 dan u godini. 2+5+4= 11
3) Bombaski napad u Madridu se dogodio 11.3.2004. 1+1+3+2+4= 11
4) Tragedija u Madridu se dogodila tacno 911 dana nakon blizanaca.

Ukoliko još uvijek ne vjerujete probajte ovo:

Otvorite Microsoft Word i napravite sljedece:
1) Utipkajte Q33 NY. To je sluzbeni naziv leta prvog aviona koji se zabio u nebodere.
2) Povecajte font na 48.
3) Promijenite font slova u WINDINGS. ( Uradite ovo obavezno)

9. uberbabe : skupina D - glasanje
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-05-08, 23:33   #48 (permalink)
Black Tattoo

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 6,507
Sahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

Citat:
Pravi autor: Ive_ri Pogledaj Poruke
Ukoliko još uvijek ne vjerujete probajte ovo:

Otvorite Microsoft Word i napravite sljedece:
1) Utipkajte Q33 NY. To je sluzbeni naziv leta prvog aviona koji se zabio u nebodere.
2) Povecajte font na 48.
3) Promijenite font slova u WINDINGS. ( Uradite ovo obavezno)
za ostalo ne znam ol ovo je provjereno neistina mozes otici na wikipediju i vidit da se avioni nisu zvali tako.
I won't change to fit your plan, Take me as I am
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-05-08, 23:42   #49 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,359
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

da, baš sad gledam, čini se da nije .... trebalo bi baš provjeriti i ovo dal je new york 11. država i ovo ostalo

bio sam našao članak pa mi se činio zanimljivim al čini se da ima i dosta izmišljotina

9. uberbabe : skupina D - glasanje
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-05-08, 23:43   #50 (permalink)
Black Tattoo

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 6,507
Sahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

vjerojatno je sve neistina ili bar velika vecina i cisto stavljeno da bi privuklo paznu ljudi koji se nece raspitat i pogledat detaljnije
I won't change to fit your plan, Take me as I am
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kraja, odajmo, pocast, pocetku, rujna

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:03.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111