| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Povijesne Teme Raspravljate o temi 11. rujna - odajmo počast početku kraja u Znanost forumu; sjecam se jos starih filmova kad sam bio dijete, iz 70-tih i 80-tih gdje su muslimani bili predstavljeni ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 417
![]() | Re: 11. rujna - odajmo počast početku kraja sjecam se jos starih filmova kad sam bio dijete, iz 70-tih i 80-tih gdje su muslimani bili predstavljeni kao teroristi koji nose bombe po zrakoplovima... tak da ne mozemo samo bush-a kriviti... da li amerika ima veze stime, svakako...ali...nema opravdanja da razneses ljude koji idu u posjet svojim obiteljima, da podmetnes bombu usred centra gdje umru ljudi koji nemaju ni pojma o cemu se radi....i uopce me ne zanima tko je tkomu sta ucinio, kao sto je aris rekao, ti ljudi zele samo da ubiju, jer da ne zele, nebi to ni ucinili,--to je tako jednostavno, nema filozofije.... i ako toliko mrze ameriku, nemoraju se obracunavati s ostatkom svijeta
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: 11. rujna - odajmo počast početku kraja Jako osuđujem te napade jer Alkaida nije trebala napast civilni cilj gdje će poginut nevini ljudi. No sve to je prevelika zavjera kako bi se moglo razotkrit jer u to nije upleten Bush, Bush je lutka američke politike i moćnih ljudi, Bush je ovdje kako bi zamazao oči javnosti, ljudi gledaju samo njega a ne u pozadinu svega, a ljudi koji stoje u pozadini i upravljaju time zadovoljno trljaju ruke. Napad na WTC plan je amričkih ljudi i vjerojatno CIA-e, žalosno je što su povod za rat u kojem im je najvažnija nafta tražili u civilnim žrtvama koje su dali ubit. No s druge strane ako je Alkaida stvarno odgovorna za napad i ako nije bilo neke zavjere, moram reć da im nije za zamjerit što su napali civilnu metu jer ameri na bliskom istoku redovito ubijaju njihove civile ali o tome svijet ni ne čuje, nego samo čuje kako je poginulo tolko i tolko američkih vojnika, sramota sve u svemu da se ovo događa. |
| | |
| | #53 (permalink) | |||
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,765
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 11. rujna - odajmo počast početku kraja Citat:
Citat:
Citat:
![]() ![]() ![]() jel san ja samo spor ovako kasno il se ovdi ne zna ko pije a ko plaća ![]() mentalac daj pogledaj ove postove pa mi reci koliko tu ima kontradikcija i šta ti zapravo misliš ![]()
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data | |||
| | |
![]() |
| Tagovi: kraja, odajmo, pocast, pocetku, rujna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:44.