Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Povijesne Teme
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Povijesne Teme Raspravljate o temi 11. rujna - odajmo počast početku kraja u Znanost forumu; sjecam se jos starih filmova kad sam bio dijete, iz 70-tih i 80-tih gdje su muslimani bili predstavljeni ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-05-08, 14:48   #51 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 22
Poruka: 417
skin2yard je zabranio reputaciju
Re: 11. rujna - odajmo počast početku kraja

sjecam se jos starih filmova kad sam bio dijete, iz 70-tih i 80-tih gdje su muslimani bili predstavljeni kao teroristi koji nose bombe po zrakoplovima...

tak da ne mozemo samo bush-a kriviti...

da li amerika ima veze stime, svakako...ali...nema opravdanja da razneses ljude koji idu u posjet svojim obiteljima, da podmetnes bombu usred centra gdje umru ljudi koji nemaju ni pojma o cemu se radi....i uopce me ne zanima tko je tkomu sta ucinio, kao sto je aris rekao, ti ljudi zele samo da ubiju, jer da ne zele, nebi to ni ucinili,--to je tako jednostavno, nema filozofije....

i ako toliko mrze ameriku, nemoraju se obracunavati s ostatkom svijeta
Odgovori sa citatom
Star 13-05-08, 22:08   #52 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 13-05-08
Godina: 20
Poruka: 77
mentalac
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mentalac

Jako osuđujem te napade jer Alkaida nije trebala napast civilni cilj gdje će poginut nevini ljudi. No sve to je prevelika zavjera kako bi se moglo razotkrit jer u to nije upleten Bush, Bush je lutka američke politike i moćnih ljudi, Bush je ovdje kako bi zamazao oči javnosti, ljudi gledaju samo njega a ne u pozadinu svega, a ljudi koji stoje u pozadini i upravljaju time zadovoljno trljaju ruke.
Napad na WTC plan je amričkih ljudi i vjerojatno CIA-e, žalosno je što su povod za rat u kojem im je najvažnija nafta tražili u civilnim žrtvama koje su dali ubit.
No s druge strane ako je Alkaida stvarno odgovorna za napad i ako nije bilo neke zavjere, moram reć da im nije za zamjerit što su napali civilnu metu jer ameri na bliskom istoku redovito ubijaju njihove civile ali o tome svijet ni ne čuje, nego samo čuje kako je poginulo tolko i tolko američkih vojnika, sramota sve u svemu da se ovo događa.
mentalac je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-05-08, 22:31   #53 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 1,765
marinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: mentalac Pogledaj Poruke
Jako osuđujem te napade jer Alkaida nije trebala napast civilni cilj gdje će poginut nevini ljudi.
Citat:
Napad na WTC plan je amričkih ljudi i vjerojatno CIA-e, žalosno je što su povod za rat u kojem im je najvažnija nafta tražili u civilnim žrtvama koje su dali ubit.
Citat:
No s druge strane ako je Alkaida stvarno odgovorna za napad i ako nije bilo neke zavjere, moram reć da im nije za zamjerit što su napali civilnu metu jer ameri na bliskom istoku redovito ubijaju njihove civile ali o tome svijet ni ne čuje, nego samo čuje kako je poginulo tolko i tolko američkih vojnika, sramota sve u svemu da se ovo događa.

jel san ja samo spor ovako kasno il se ovdi ne zna ko pije a ko plaća
mentalac daj pogledaj ove postove pa mi reci koliko tu ima kontradikcija i šta ti zapravo misliš
marinkoM8 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-05-08, 22:34   #54 (permalink)
Black Tattoo

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 6,050
Sahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

Citat:
Pravi autor: marinkoM8 Pogledaj Poruke

jel san ja samo spor ovako kasno il se ovdi ne zna ko pije a ko plaća
tocno to
Black tatoo za ovaj grad
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kraja, odajmo, pocast, pocetku, rujna

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:44.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108