Balian hvala.Vec sam mislio da sam prolupao.Neka neko ako moze to objedini u jedno.![]()
Raspravljate o temi Balkan u Povijesne Teme forumu, dio Znanost foruma; e sasd misli li se na balkan zemljopisno, počitički il pak kulturološki? mislin da je zemljopisno jasno. 3 su verzije: ...
-
Balian hvala.Vec sam mislio da sam prolupao.Neka neko ako moze to objedini u jedno.![]()
Nikada nisam volio matematiku. Nekada je to bio čisto spontani osjećaj, a danas znam da je to zbog toga što je okrutna. Malo, malo, pa me vrati u stvarnost.
Austrijanci inače imaju uzrečicu
"Der Balkan beggint am Wiener Südbahnhof."
"Na Bečkom južnom kolodvoru počinje Balkan."
The only principle that does not inhibit progress is: anything goes.
Balkan bure baruta!!! Nikad na njemu mira na veliku žalost svih naroda koji na tom poluotoku žive već dugi niz stoljeća!!!
kad kažeš balkan-to nije određena grnica niti je tvoja teorija zdrave pameti-pa turci su osvajali po cjelom svjetu pa se tamo nezove balkan-a balkanski mentalitet je vrsta naravi ili ti mentalnog sklopa-dakle-neorganizirani,žive stihijski i reagiraju stihijski,veseljaci su ali i pokvarenjaci kad je materijalizam u pitanju,prevrtljivi i naivni-pa vidiš da nas jebe ko stigne i kad mu se i nedigne,da smo sami sebe pokrali a drugi opljačkali,da nas slabiji i manji ucjenjuju i da smo povijena repa ali tlačimo svoje i nabijamo namete da elita dobro živi-to je balkan
PUCA PUŠKA A TOP RIČE, BARUT MIRIŠE