| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Povijesne Teme Raspravljate o temi Bošnjaci ili muslimani u Bosni u Znanost forumu; pa od koga su nastali.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #92 (permalink) | |
| Bionic Jive | Re: Bošnjaci ili muslimani u Bosni Citat:
![]() ![]()
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. | |
| | |
| | #96 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Tuzla
Poruka: 107
![]() | Re: Bošnjaci ili muslimani u Bosni da a ali i od Bogumila kojih je bilo vise od samo nekoliko stotina
__________________ sto te imam moj zivote kad mi nista nisi dao sto te imam moj zivote sto put si me ti izdao |
| | |
| | #97 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bošnjaci ili muslimani u Bosni Postoji li bar najmanja nada da se nekim ljudima objasni kako bogumili nisu bili nikakva etnička skupina pa je samim tim stavljanje njih u isti kontekst sa Hrvatima i Srbima teška besmislica. |
| | |
| | #98 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,368
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bošnjaci ili muslimani u Bosni Pa naravno da bogumili nisu bili isto kao i Hrvati i Srbi, di sam to rekla??? Mislim da ću morati sebe citirati od prvih stranica ovog topica. Nadalje: Aris evo tvojih postova na početku ovog topica!!! |
| | |
| | #100 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Tuzla
Poruka: 107
![]() | Re: Bošnjaci ili muslimani u Bosni Izmedju ostalog medju Bogumilima je bilo Hrvata , koji nisu bili katolici zato su i proganjani u Hrvatskoj u to doba.
__________________ sto te imam moj zivote kad mi nista nisi dao sto te imam moj zivote sto put si me ti izdao |
| | |
![]() |
| Tagovi: bos njaci, bosni, muslimani |
« Najgori dogadjaj iz povijesti
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:17.

pusa