| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Povijesne Teme Raspravljate o temi Bošnjaci ili muslimani u Bosni u Znanost forumu; cuo sam da je to izmisljen pojam muslimani su ili Hrvati ili Srbi na nasim prostorima a na drugim teritorijama ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #242 (permalink) | |
| One Minute Silence | Re: Bošnjaci ili muslimani u Bosni Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ma nije ni tolko smijesno koliko je zalosno....
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. | |
| | |
| | #244 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: Bošnjaci ili muslimani u Bosni žalosno.....pa turci ti u po srbije bili 500 godina....sta ti mislis da su dr*ali???? ostavili su oni svoje potomke, ne brini ![]()
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #246 (permalink) |
| Banned | Re: Bošnjaci ili muslimani u Bosni zalosno je sto su otisli vec kada su bili 500 leta neznam koji im kurac bejase i nisu bili do pola Srbije nego nego malo dalje a ostajem pri saznanju da su muslimani izmisljen pojam jebu ih prezimena zar ne a imena ih odaju ko su, meni nebitno licno imam kolegu DINO DURUT i momak je ok a ti ako si uvredjen oladi se pivom ili bilo cime nikakve zle namere nemam |
| | |
| | #247 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: Bošnjaci ili muslimani u Bosni nemam ni ja nikakve zle namjere...cak sto vise dosta sam ljudi upoznao iz Beograda i N.Sada koji misle kao i ja.Nisam uvrijđen.Svako ima pravo na svoje misljenje.Ali prvo malo istrazi pa onda pisi malo stvari koje konstatujes
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #248 (permalink) | |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,374
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bošnjaci ili muslimani u Bosni Citat:
Netko je došao i izmislio muslimane i oni su počeli postojati?! Ne kužim ![]() | |
| | |
| | #250 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: Bošnjaci ili muslimani u Bosni Teica te pita za muslimane.. nije za bosnjake...I reci sta mislis, samo normalno, polako i bez ikakve agresive,vrijeđanja i neceg slicnog...
| | |
![]() |
| Tagovi: bos njaci, bosni, muslimani |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:11.

pusa