Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Povijesne Teme
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Povijesne Teme Raspravljate o temi Bošnjaci ili muslimani u Bosni u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: DinoB Teica te pita za muslimane.. nije za bosnjake...I reci sta mislis, samo normalno, polako i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-02-08, 17:55   #251 (permalink)
Banned

Datum registracije: 19-02-07
Poruka: 330
rasovicz se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku rasovicz Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku rasovicz
Re: Bošnjaci ili muslimani u Bosni

Citat:
Pravi autor: DinoB Pogledaj Poruke
Teica te pita za muslimane.. nije za bosnjake...I reci sta mislis, samo normalno, polako i bez ikakve agresive,vrijeđanja i neceg slicnog...
ne nemam namere vredjati nikoga samo mi vec jednom recite razliku izmedju muslimana i bosnjaka i nemoj te mi stalno stavljati tu rec vredjanje jer Vi je izmisljate
rasovicz je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-02-08, 17:59   #252 (permalink)
Demonstrating My Style

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 23
Poruka: 6,706
DinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB

Musliman je covjek islamske vjeroispovijesti.
Bošnjak se smatra bosanac islamske vjeroispovijesti.
E sada ako hoces o necemu da diskutujes, to je rijec bosnjak i o njoj se i diskutuje na ovoj temi.Pogledaj prethodne stranice.
A musliman,islam , u vezi toga se nema sta diskutovat....
ne znam sta ti tu nije jasno?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-02-08, 18:17   #253 (permalink)
Banned

Datum registracije: 19-02-07
Poruka: 330
rasovicz se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku rasovicz Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku rasovicz

Citat:
Musliman je covjek islamske vjeroispovijesti.
Bošnjak se smatra bosanac islamske vjeroispovijesti.
E sada ako hoces o necemu da diskutujes, to je rijec bosnjak i o njoj se i diskutuje na ovoj temi.Pogledaj prethodne stranice.
A musliman,islam , u vezi toga se nema sta diskutovat....
ne znam sta ti tu nije jasno?
da li znas sta si napisao prve dve recenice--razlikujes rec covek i rec bosanac , nemogu verovati ej burazeru ja sam sa ovom temom zavrsio a ti ljudima objasnjavaj do sutra kakva je razlika izmedju bosanca i coveka, ful si keve mi
rasovicz je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-02-08, 20:49   #254 (permalink)
Demonstrating My Style

DinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznat

pa ako si tolko glup da ti covjek mora crtat sve u detalje, nije problem, nacrtat cemo...
Odgovori sa citatom
Star 12-06-08, 23:41   #255 (permalink)
Starter

Datum registracije: 12-06-08
Poruka: 1
sokac74 se izdvaja iz mase

[quote=teica;559836]Vidim da se na religiji razvila teza i uznemirili se duhovi oko toga kako su nastali muslimani na prostoru današnje Bosne.

Od kud im korjeni, za što su se borili u ratu, da li su bili Srbi i Hrvati ili pak bogumili koji su se poturčili, šta je bitno za njihovu povijest i zašto se nazivaju od početka 90-ih Bošnjaci.

Evo premjestih ovdje vaše postove da tamo ne offtopičarite.

Hvala!

Hej Sverige jesi ti Hrvat ili Sverige hahaha ? Da te pitam nesto ,reci mi samo jos da je Zlatan Ibrahimovic Hrvat i sve ce mi biti jasno hahaha
sokac74 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-06-08, 08:20   #256 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: sokac74 Pogledaj Poruke
Hej Sverige jesi ti Hrvat ili Sverige hahaha ? Da te pitam nesto ,reci mi samo jos da je Zlatan Ibrahimovic Hrvat i sve ce mi biti jasno hahaha
Ja Hrvatica! Navijam za Švedsku zbog Ljungberga

Zlatan Šveđanin koliko god to vama u Bosni ne pasalo, ali mali se odrekao bosanskog državljanstva i postao Sverige! Narodost mu jest bosanska.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-06-08, 08:40   #257 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 1,426
Agness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono nešto

Citat:
pa ako si tolko glup da ti covjek mora crtat sve u detalje, nije problem, nacrtat cemo...
i obojit, molim lijepo

flomasterima, da se bolje uoči
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-06-08, 09:04   #258 (permalink)
Demonstrating My Style

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Ja Hrvatica! Navijam za Švedsku zbog Ljungberga

Zlatan Šveđanin koliko god to vama u Bosni ne pasalo, ali mali se odrekao bosanskog državljanstva i postao Sverige! Narodost mu jest bosanska.
Ljunberg je peder

A ibrahimovic je sveđanin, ali je je narodnost bosanska kao sto kazes i islamske je vjeroispovijesti.

btw napravio je đamiju u Bijeljini, gdje mu otac zivi.

A nije ni pjevao svedsku himnu jedini niti je ruku na srcu drzao

Citat:
Pravi autor: Agness Pogledaj Poruke
i obojit, molim lijepo

flomasterima, da se bolje uoči
Odgovori sa citatom
Star 13-06-08, 11:10   #259 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,473
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Ljunberg je peder
A ibrahimovic je sveđanin, ali je je narodnost bosanska kao sto kazes i islamske je vjeroispovijesti.
btw napravio je đamiju u Bijeljini, gdje mu otac zivi.
A nije ni pjevao svedsku himnu jedini niti je ruku na srcu drzao
pa to i nije lipo ipak mu je ra švedska pružila puno toga u životu a između stalog i afirmaciju,zamisli da je taj ibrahimović živio u bosni i igra za velež...ćisto sumnjam da bi ikad izaša iz te lige i ko zna bili se ikad saznalo za njega
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-06-08, 14:11   #260 (permalink)
Demonstrating My Style

modric je igrao za zrinjski pa je otisao, salihamidžic je igrao za velez pa je otisao, dzeko je igrao za zelju pa je otisao, papac je igrao za siroki brijeg pa je otisao, baljic, barbarez,hibić .....itd...

I normalna gesta od ibrahimovica...

OT...

Zadnji Uredio DinoB : 13-06-08 u 14:20.
DinoB je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bos njaci, bosni, muslimani

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:24.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111