Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Povijesne Teme
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Povijesne Teme Raspravljate o temi Bošnjaci ili muslimani u Bosni u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Dži Vecina muslimana u BiH su izvorno Hrvati a ostalim manjim djelom Srbi, ostalo tadasnje stanovnistvo ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-06-08, 00:34   #271 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 2,099
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat
Re: Bošnjaci ili muslimani u Bosni

Citat:
Pravi autor: Dži Pogledaj Poruke
Vecina muslimana u BiH su izvorno Hrvati a ostalim manjim djelom Srbi, ostalo tadasnje stanovnistvo i tek onda Osmanlije.
jebate u 1 rečenicu i 19 riječi čovik sve objasni...i mirna bosna
Ja još imam snage reć ti - Splite volin te
marinkoM8 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-06-08, 07:16   #272 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,886
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
Pravi autor: Dži Pogledaj Poruke
Vecina muslimana u BiH su izvorno Hrvati a ostalim manjim djelom Srbi, ostalo tadasnje stanovnistvo i tek onda Osmanlije.
Što je tko bio i čije je nešto bilo nema veze.
Sada je situacija kakva jest - postoje Bošnjaci, Muslimani, Hrvati, Srbi i 1 Šved!
I što mi imamo kome tupiti i uvjeravat ga u neke nebuloze ili činjenice, na isto se svodi.
Uostalom, da se nađem s nekim forumašem različite nacionalnosti od moje tj da nije strojobravar, vjerujem da bi popili pivo ili kavu i pričali o npr nogometu, možda čak i fudbalu eventualno o nekim djevojčicama.
Slabo se sjećam X, XVI i XIX stoljeća

ps - ne znam kog bih vraga pričao s Teicom, al' je ona ionako strojobravar

Zadnji Uredio Lovel : 20-06-08 u 07:19.
Lovel je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-06-08, 07:51   #273 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,424
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Lovel Pogledaj Poruke
I još ne pije pivo
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-06-08, 13:39   #274 (permalink)
Starter

Datum registracije: 19-08-07
Godina: 26
Poruka: 20
ultras se izdvaja iz mase

Sad bar znamo za koga balije u BIH navijaju.
ultras je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-06-08, 16:25   #275 (permalink)
One Minute Silence

Datum registracije: 06-01-07
Poruka: 8,485
DinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

po nicku vidim da si smrdljivi navijac jos smrdljivijeg zrinjskog... bosanci makar znaju u kojoj drzavi zive....
dok vi ne znate ni gdje zivite, ni gdje bi zivili, ni koja vam je himna...samo serete serete...i na kraju cete pojesti sva govna koja se posrali

btw OT si....
Odgovori sa citatom
Star 21-06-08, 17:26   #276 (permalink)
Samo bahata...

teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

DinoB ti bi trebao znato pravila forumu.

Zbog vrijeđanja, i zbog toga kaj već imaš jedno aktivirano upozorenje bann na par dana.

Zadnji Uredio teica : 21-06-08 u 17:28.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-06-08, 18:08   #277 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 18,560
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

ubuduće će se za vrijeđanje dijeliti malo trajniji banovi, pa tko voli nek izvoli!

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-06-08, 20:00   #278 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-04-08
Poruka: 45
Pivić Muhamed se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku Pivić Muhamed

Citat:
Pravi autor: Lovel Pogledaj Poruke
Što je tko bio i čije je nešto bilo nema veze.
Sada je situacija kakva jest - postoje Bošnjaci, Muslimani, Hrvati, Srbi i 1 Šved!
I što mi imamo kome tupiti i uvjeravat ga u neke nebuloze ili činjenice, na isto se svodi.
Uostalom, da se nađem s nekim forumašem različite nacionalnosti od moje tj da nije strojobravar, vjerujem da bi popili pivo ili kavu i pričali o npr nogometu, možda čak i fudbalu eventualno o nekim djevojčicama.
Slabo se sjećam X, XVI i XIX stoljeća

Kakvi bošnjaci ja sam musliman. Moje mišljenje je da je bošnjak zamišljeno da budu sve tri nacionalnosti u BiH. Ali pošto srbi i hrvati nisu prihvatili da se tako zovu ostalo je to muslimanima.
Oduvijek bio musliman i odjedanput se pojavi pojam "bošnjak" Nisu imali pametnijeg posla pa se latili toga.
Pivić Muhamed je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-07-08, 01:49   #279 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,886
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
Pravi autor: Pivić Muhamed Pogledaj Poruke
Kakvi bošnjaci ja sam musliman. Moje mišljenje je da je bošnjak zamišljeno da budu sve tri nacionalnosti u BiH. Ali pošto srbi i hrvati nisu prihvatili da se tako zovu ostalo je to muslimanima.
Oduvijek bio musliman i odjedanput se pojavi pojam "bošnjak" Nisu imali pametnijeg posla pa se latili toga.
Eto vidiš, mislim da ne griješiš!

Bio ja jučer tamo. I u cpckoj i u federejšn.
Hmm.
Uzeo sam svoje krpice i vratio se igrati sam.

ps - tea, ova na avataru k'o da ide branit penale

Zadnji Uredio Lovel : 01-07-08 u 01:55.
Lovel je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-07-08, 11:20   #280 (permalink)
Samo bahata...

Da, mala zna
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bos njaci, bosni, muslimani

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:48.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114