| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Povijesne Teme Raspravljate o temi Bošnjaci ili muslimani u Bosni u Znanost forumu; evo procitao sam prve dvije stranice postova...mrsko vise citat gluposti... Citat: Pravi autor: damfisk Aha... evo nam još jednog ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | ||||
| Demonstrating My Style | Re: Islam evo procitao sam prve dvije stranice postova...mrsko vise citat gluposti... Citat:
znaci pripadnik sam drzave bosne i hercegovine...muslimani u hercegovini sebe nazivaju hercegovcima.. znaci pripadam BH i njen sam državljanin...ako sam musliman po vjeroispovjesti, onda moram nesto bit po nacionalnosti...i prije rata znalo se za rijec bosanac...onaj ko to osporava budala je najveca... p.s.jel po vama katolik u bosni hrvat??? Citat:
sta sam ja ako sebe ne smatram muslimanom???? Citat:
Citat:
__________________ GRAD SOLI "jedna ljubav jedan grad" | ||||
| | |
| | #52 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bošnjaci ili muslimani u Bosni Opet ti, kao i obično, miješaš nacionalnu (etničku) pripadnost, državljanstvo i vjersku pripadnost To su tri različite kategorije. Školovan si čovjek, nije valjda da ne znaš što svaka od njih znači...
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Demonstrating My Style | Re: Bošnjaci ili muslimani u Bosni pa nisam rekao da se nuzno nazivaju hercegovcima.....ajd nije ni bitno... eto samo mi odgovorite na moje pitanje: ako ja sebe ne smatram muslimanom, a živim u bosni , šta sam ja onda?????
__________________ GRAD SOLI "jedna ljubav jedan grad" |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 09-07-07
Poruka: 37
![]() | Re: Islam [quote=DinoB;564870] p.s.jel po vama katolik u bosni hrvat??? po shvaćanju nekolicine ljudi koje poznam (a došli su iz Bosne početkom 90-ih), oni su katolici.. dok su danas svi veliki hrvati, srbi, bošnjaci, ili nešto peto. |
| | |
| | #59 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Bošnjaci ili muslimani u Bosni Citat:
edit: i ima jako puno veze vjera sa ovim, Bošnjaci bi, po mom shvaćanju, bili muslimani u Bosni i Hercegovini saču pročitat cili topik i vidit o čemu vi zapravo raspravljate Zadnji Uredio kresola : 14-11-07 u 23:07. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bos njaci, bosni, muslimani |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:54.