| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Povijesne Teme Raspravljate o temi Djelići povijesti u Znanost forumu; Volim stare stvari, antikvitete, pa me zanima što se sve skriva u vašim domovima. Postajte slike a možda ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 541
![]() ![]() ![]() | Djelići povijesti Volim stare stvari, antikvitete, pa me zanima što se sve skriva u vašim domovima. Postajte slike a možda i padne neka ponuda za kupnju ili prodaju. U privitcima je stara pegla, nož nepoznatog porijekla i starosti (pronađen, vidi se po žljebu na oštrici da nije kuhinjski nož), stara Solingen britva i upaljač iz drugog svjetskog rata piše na njemu eigentum Luftwaffe (vlasništvo Luftwaffe - zrakoplovstvo). |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Djelići povijesti Evo imam ja neke stvari od bake. Na prvoj slici je kotač od voza koji je sad renoviran i lakiran, a na drugoj stara mašina za šivanje. Starost toga je negdje oko 50 - 60 godina.
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
![]() |
« Legija stranaca
|
Svastika »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:50.