| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Povijesne Teme Raspravljate o temi Gordan Lederer: Banijska ratna praskozorja u Znanost forumu; Citat: Gordan Lederer (21. travnja 1958., Zagreb - 10. kolovoza 1991., brdo Čukur iznad Hrvatske Kostajnice) bio je hrvatski TV-snimatelj, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| absolute beginner Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 5,471
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gordan Lederer: Banijska ratna praskozorja Citat:
| |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Gordan Lederer: Banijska ratna praskozorja Lijepo si ovo rekao anthlon Svaka čast ševa
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 36
Poruka: 3,663
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gordan Lederer: Banijska ratna praskozorja Citat:
To se prije nekoliko dana vrtilo tamo zajedno sa 'Ne dirajte mi ravnicu' i 'Ispod polja makova' od Zlatnih Dukata. Stavio yours trully. ![]()
__________________ The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he did not exist - The usual suspects | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| absolute beginner Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 5,471
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gordan Lederer: Banijska ratna praskozorja bio sam osmogodišnji klinjo kad je gordan poginuo ali sjećam se koliko mi je žao bilo i zato mi se ova snimka duboko urezala u sjećanje.. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 650
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gordan Lederer: Banijska ratna praskozorja Bio sam par puta tamo jer mi je baka iz Pounja. I mene je dirnuo filmić, podsjetio me na ta tužna vremena, bravo ševa. i ovim putem želim poručit: JEBEM MATER SVIMA ŠTO SU MI KUĆU ZAPALILI, DABOGDA I NJIMA JEDNOM TAKO GORJELO!!! Zadnji Uredio daidza : 13-07-07 u 00:18. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 36
Poruka: 3,663
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gordan Lederer: Banijska ratna praskozorja Daidza- nemoj me krivo shvatiti, no mislim da je svima bilo jasno da Apoljon misli na točno određene pojedince (a bilo je tako i sročeno), pa da intervencija nije bila nužna. ![]() Čisto 'on the record' da ne ispadne da je napisao nešto što je zaslužilo cenzuru. ![]()
__________________ The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he did not exist - The usual suspects |
| | |
![]() |
| Tagovi: banijska, gordan, lederer, praskozorja, ratna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:50.

To se prije nekoliko dana vrtilo tamo zajedno sa 'Ne dirajte mi ravnicu' i 'Ispod polja makova' od Zlatnih Dukata. Stavio yours trully.