Lijepo je što si se sjetio ševa.
Neke ljude treba pamtiti. Dio su naše povijesti.
Dugo već nisam vidio ovaj filmić.
Raspravljate o temi Gordan Lederer: Banijska ratna praskozorja u Povijesne Teme forumu, dio Znanost foruma; Gordan Lederer (21. travnja 1958., Zagreb - 10. kolovoza 1991., brdo Čukur iznad Hrvatske Kostajnice) bio je hrvatski TV-snimatelj, HTV-ov ...
Lijepo je što si se sjetio ševa.
Neke ljude treba pamtiti. Dio su naše povijesti.
Dugo već nisam vidio ovaj filmić.
Lijepo si ovo rekao anthlon
Svaka čast ševa
Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character.
Naježim se i rastužim na ovaj spot. I podsjetim na neka ružna vremena..
Za ovaj podsjetnik na Gordana imaš rep+, samo kad ću biti u prilici da ti ga dam![]()
Konačno da i ja jednu kažem
bio sam osmogodišnji klinjo kad je gordan poginuo ali sjećam se koliko mi je žao bilo i zato mi se ova snimka duboko urezala u sjećanje..
Bio sam par puta tamo jer mi je baka iz Pounja. I mene je dirnuo filmić, podsjetio me na ta tužna vremena, bravo ševa.
i ovim putem želim poručit:
JEBEM MATER SVIMA ŠTO SU MI KUĆU ZAPALILI, DABOGDA I NJIMA JEDNOM TAKO GORJELO!!!
Zadnji Uredio daidza : 13-07-07 u 01:18
Daidza- nemoj me krivo shvatiti, no mislim da je svima bilo jasno da Apoljon misli na točno određene pojedince (a bilo je tako i sročeno), pa da intervencija nije bila nužna.
Čisto 'on the record' da ne ispadne da je napisao nešto što je zaslužilo cenzuru.![]()
Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character.