Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Povijesne Teme
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Povijesne Teme Raspravljate o temi Gordan Lederer: Banijska ratna praskozorja u Znanost forumu; Citat: Gordan Lederer (21. travnja 1958., Zagreb - 10. kolovoza 1991., brdo Čukur iznad Hrvatske Kostajnice) bio je hrvatski TV-snimatelj, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-07-07, 22:20   #1 (permalink)
absolute beginner

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 5,471
ševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svima
Gordan Lederer: Banijska ratna praskozorja

Citat:
Gordan Lederer (21. travnja 1958., Zagreb - 10. kolovoza 1991., brdo Čukur iznad Hrvatske Kostajnice) bio je hrvatski TV-snimatelj, HTV-ov djelatnik.

Jedan je od prvih i najpoznatijih žrtava srpske agresije na Hrvatsku. Poginuo je na radnom mjestu, snimajući hrvatske borce u akciji na brdu Čukur iznad Hrvatske Kostajnice 10. kolovoza 1991. tijekom srpskih napada na Pounje.
Iza sebe je ostavio mnoge video zapise koji i danas vrlo slikovito govore o prvim danima Domovinskog rata.
ševa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-07-07, 22:38   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 44
Poruka: 3,376
anthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon
Re: Gordan Lederer: Banijska ratna praskozorja

Lijepo je što si se sjetio ševa.

Neke ljude treba pamtiti. Dio su naše povijesti.

Dugo već nisam vidio ovaj filmić.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-07-07, 22:39   #3 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,940
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Lijepo si ovo rekao anthlon

Svaka čast ševa

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-07-07, 22:54   #4 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 36
Poruka: 3,663
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
Lijepo je što si se sjetio ševa.

Neke ljude treba pamtiti. Dio su naše povijesti.

Dugo već nisam vidio ovaj filmić.
Ej, samo dođi u krčmu pa ću te izmlatiti... To se prije nekoliko dana vrtilo tamo zajedno sa 'Ne dirajte mi ravnicu' i 'Ispod polja makova' od Zlatnih Dukata. Stavio yours trully.
Odgovori sa citatom
Star 11-07-07, 23:01   #5 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Naježim se i rastužim na ovaj spot. I podsjetim na neka ružna vremena..
Wamp je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 11-07-07, 23:03   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 44
Poruka: 3,376
anthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Ej, samo dođi u krčmu pa ću te izmlatiti... To se prije nekoliko dana vrtilo tamo zajedno sa 'Ne dirajte mi ravnicu' i 'Ispod polja makova' od Zlatnih Dukata. Stavio yours trully.
Vjerovatno sam samo slušao pjesmu i istovremeno radio druge stvari. Sorry!
Odgovori sa citatom
Star 12-07-07, 10:52   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,622
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Za ovaj podsjetnik na Gordana imaš rep+, samo kad ću biti u prilici da ti ga dam
Odgovori sa citatom
Star 12-07-07, 17:47   #8 (permalink)
absolute beginner

Datum registracije: 28-08-06
Poruka: 5,471
ševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svima

bio sam osmogodišnji klinjo kad je gordan poginuo ali sjećam se koliko mi je žao bilo i zato mi se ova snimka duboko urezala u sjećanje..
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-07-07, 00:08   #9 (permalink)
SDSS president

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 650
Apoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masi

Bio sam par puta tamo jer mi je baka iz Pounja. I mene je dirnuo filmić, podsjetio me na ta tužna vremena, bravo ševa.

i ovim putem želim poručit:

JEBEM MATER SVIMA ŠTO SU MI KUĆU ZAPALILI, DABOGDA I NJIMA JEDNOM TAKO GORJELO!!!

Zadnji Uredio daidza : 13-07-07 u 00:18.
Apoljon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-07-07, 00:38   #10 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 36
Poruka: 3,663
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Daidza- nemoj me krivo shvatiti, no mislim da je svima bilo jasno da Apoljon misli na točno određene pojedince (a bilo je tako i sročeno), pa da intervencija nije bila nužna.

Čisto 'on the record' da ne ispadne da je napisao nešto što je zaslužilo cenzuru.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: banijska, gordan, lederer, praskozorja, ratna

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 12:50.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103